Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Arşiv | Ana Sayfa
Bugün: 23 Mart 2007  

Spor turu



Karademir piste çıkıyor
BUZ pateninde milli gururumuz Tuğba Karademir, Japonya'da devam eden Artistik Buz Pateni Dünya Şampiyonası'nda bugün kısa programda piste çıkıyor. Başarılı sporcumuz toplam 45 sporcunun yarışacağı kategoride TSİ 11.45'te programını sunacak.

Tau zorlanmadı: 93-75
EURO Lig Top 16 D Grubu'nda Tau Ceramica, Kaya'nın 16, Serkan'ın 13 sayı attığı karşılaşmada Pau Orthez'i 93-75 yenerek 6'da 6 yaptı ve çeyrek finale yükseldi. Diğer sonuçlar: Maccabi-Lottomatica: 79-72, Olympiakos-Joventut: 88-65, Partiznan-CSKA: 55-86.

Pemra Özgen yarı finalde
MİLLİ tenisçimiz Pemra Özgen, Yunanistan'da katıldığı turnuvada çiftlerde yarı finale yükseldi. Genç raket Yunanlı partneri Koumantou ile birlikte Verardi (İtalyan)-Vergos (Fransa) ikilisini eleyerek yarı finalde Alman Doernemann- Sieveke'nin rakibi oldu.

Schuster, R.Madrid'e doğru
İSPANYOL basının verdiği habere göre eski Alman futbolcu Bernd Schuster, Real Madrid'in yeni teknik direktörü olacak. 1988-90 arasında R.Madrid'de forma giyen Schuster'in kulüp başkanı Roman Calderon ile her konuda anlaştığı belirtildi.

Hokeyciler Romanya'da
BUZ Hokeyi Bayan Milli Takımı Dünya Bayanlar 4. Grup Şampiyonası için Romanya'ya gitti. Bu branşta Türkiye'nin ilk milli takımı olan bayan Ay-Yıldızlılar, şampiyonada Hırvatistan, Estonya, İzlanda, Yeni Zelanda ve Romanya ile mücadele edecek.

Hido sustu, Magic yenildi
NBA'de dün oynanan karşılaşmada Hidayet Türkoğlu'nun 4 sayı attığı maçta, takımı Orlando Magic, Toronto Raptors'a 92- 85 yenildi. Ersan İlyasovalı MilwaukeeBucks ise sahasında L.A Clippers'a 104-103, Zaza'lı Atlanta da Heat'e 91-83 yenildi.

En sevilen pilot Schumi
İTALYA basınının prestijli sesi Gazzetta dello Sport'un okurları arasında yaptığı ankete göre tüm zamanların en çok sevilen Formula- 1 pilotu Michael Schumacher. Geçen sezon emekli olan Alman pilotun Ferrari ve Benetton'la 7 dünya şampiyonluğu bulunuyor.

İstanbul Üniversitesi Tarsus Belediyesi
TÜRKİYE Bayanlar Basketbol Ligi'nde 21. hafta mücadelesi bugün yapılacak İstanbul Üniversitesi-Tarsus Belediyesi maçıyla start alıyor. Ligin alt sıralarında bulunan iki takımın mücadelesi Avcılar Spor Salonu'nda saat 14.00'de başlayacak.

Filede 2. Lig final heyecanı start alıyor

YENİ sezonda 1.Lig'de yer almak için zorlu karşılaşmaların yaşandığı Voleybol 2. Ligi'nde yarı final ve final heyecanı bugün başlıyor. Müsabakalarda bayanlarda final, erkeklerde ise yarı final mücadelesi yaşanacak. İlk 2 sırayı alan takımlar 1. Lige çıkacak.

TBMM, Galatasaray'ı 4-3 mağlup etti
TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi Futbol takımı ve Ankara Galatasaraylı İşadamları ve Yöneticiler Derneği arasında oynanan futbol maçını TBMM 4-3 kazandı. Karşılaşmada AK Parti Ordu Milletvekili Enver Yılmaz sakatlanarak hastaneye kaldırıldı.

TOSFED'de yeni sezon bugün açılıyor
TÜRKİYE Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), 2007 sezonunu bugün düzenlenen törenle açıyor. İstanbul Hyatt Regency Oteli'nde saat 13.30'da başlayacak törende takımlara, yarış takvimi ve sponsorlarla ilgili bilgilendirmelerde bulunulacak.

Akatlar, Cola Turka Arena ismini aldı
BEŞİKTAŞ Kulübü, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nin adının BJK Cola Turka Arena olarak değiştirilmesine karar verdi. Kulüp ile ana sponsor Ülker arasında anlaşma sağlandığı, uygulama için Ülker'in göndereceği tabelanın beklendiği belirtildi.

Örnek sporcuya ödül yağmuru
TRABZON'da geçen yılki Okullararası Kros Yarışmaları'nda 1. olmak üzereyken arkasındaki düşen rakibine yardım eden 12 yaşındaki Hilal Coşkuner'e ödül yağıyor. En Centilmen Sporcu Ödülünü de alan Hilal, "1.'liği kaybettim ama iyi dost kazandım" dedi.

Mirsad Türkcan rekoru kaptırdı
F.BAHÇE Ülkerli oyuncu Mirsad Türkcan, Euro Lig'de kendisine ait olan ribaunt rekorunu 5 yıl aradan sonra Dinamo Moskova'nın Yunan oyuncusu Antonis Fotsis'e kaptırdı. Fotsis, Mirsad'ın 23 ribauntluk rekorunu Benetton maçında 24 ribauntla kırdı.

Mahmuti: Hedef lig şampiyonluğu
EURO Lig'e veda eden Efes Pilsen'in antrenörü Oktay Mahmuti artık hedeflerinin Beko Ligi olduğunu belirtti. Başarılı çalıştırıcı, Artık hedefimiz lig şampiyonluğu. Ve gelecek sezon Avrupa'da final- four oynamak" açıklamasını yaptı.




DİĞER SPOR HABERLERİ
İşte 10 bankoR.Carlos ev bakmaya geliyor
Tıpkı babasıBeni öldürmeyi planladılar!
Trabzon'un kader günüMaşallah hocam
Yıldıray için son atakMuhammed Kartal'dan ayrılmıyor
Herşey bitmedi2'nci Delgado yolda
İşte YusufPara vermezseniz idmana çıkmayız
Arkas'ın bileği bükülmüyorPiyangodan Kazım çıktı
Sakin ol çağrısıYunanistan hırs küpü
Galler'e fark attık: 3-0İngilizler'e 1-0 yenildik
Buca'dan lidere altın vuruş: 1-0Orhangazili'ler 3. Lig'i salladı
Bakan Şahin, FIFA...İddaa maç sonuçları...
Cintay formunu koruyorSpor turu
SAKLAMBAÇ
Mutluluğumun Mutluluğumun bedeli asla ödenemez
Kaya Çilingiroğlu'ndan boşandıktan sonra Saran ile yeni bir ilişkiye...
Müslüm Baba aranıyor
Kralların şehri: Aizonoi
Çocuklar müziksiz kalmasın
'İmkansız' diye bir şey yok
Parfüm için siyah orkide...
Alemin en seksi 'kayıp'...
EKONOMİ
Zafer Zafer Mutlu araziye kondu bedavaya kolej sahibi oldu
TMSF'nin el koyduğu batık Etibank'ın eski Yönetim Kurulu Üyesi Zafer...
Dalgalı kur tartışılmalı
Ben Bernanke görüş değiştirdi...
Hakkımızı yedirmeyiz
Sözünü bir tek AKP tuttu
Sosyal güvenlik ertelendi
Renault ticaride yeni...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Sağanak Yağmurlu 19°C 10°C 
ANKARA Sağanak Yağmurlu 21°C 9°C 
İZMİR Sağanak Yağmurlu 18°C 11°C 
ANTALYA Sağanak Yağmurlu 20°C 13°C 
ADANA Sağanak Yağmurlu 25°C 11°C 
EKONOMİ
IMKB E: 43.239,830 D:% 1,93
DOLAR S: 1,387 D:% -0,68
EURO S: 1,852 D:% -0,30
GÜNE BAKIŞ
MAGAZİN
GÜNCEL
AKTÜEL
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon
| Saklambaç | Astroloji | Mobil Takvim | Reklam | Künye | Ana Sayfa
    Takvim Servisi
    Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu