Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Arşiv | Ana Sayfa
Bugün: 13 Şubat 2007  

Süper Lig panoraması



Gol krallığı
12 gol:
Alex (fenerbahçe), ümit karan (galatasaray), 8 gol: İliç(g.Saray), bobo (beşiktaş) 7 gol: Rafael (v.Manisa), balili (sivas), 6 gol: Ersen martin (trabzon), sinan (bursaspor), m.Çakır, okan (gençlerbirliği), diawara (gaziantep), gökhan (kayserispor), 5 gol: Wederson (ankaraspor), burak (bursaspor), holosko (v.Manisa), coşkun (antalyaspor), lazarov (erciyes), burak (beşiktaş), umut, ceyhun (trabzonspor), tayfun (konyaspor)
12 GOL: Alex (Fenerbahçe), Ümit Karan (Galatasaray), 8 GOL: İliç(G.Saray), Bobo (Beşiktaş) 7 GOL: Rafael (V.Manisa), Balili (Sivas), 6 GOL: Ersen Martin (Trabzon), Sinan (Bursaspor), M.Çakır, Okan (Gençlerbirliği), Diawara (Gaziantep), Gökhan (Kayserispor), 5 GOL: Wederson (Ankaraspor), Burak (Bursaspor), Holosko (V.Manisa), Coşkun (Antalyaspor), Lazarov (Erciyes), Burak (Beşiktaş), Umut, Ceyhun (Trabzonspor), Tayfun (Konyaspor)

20. HAFTANIN MAÇ SONUÇLARI
Ç.Rize-F.Bahçe: 2-1, A.Gücü-Kayseri: 0-4, Beşiktaş-Denizli: 2-0, G.Saray-V.Manisa: 4-0, Trabzon-G.Antep: 2- 0, Erciyesspor-Ankaraspor: 1-0, Sakaryaspor-Sivas: 1-3, Antalyaspor-Konya: 1-0, G.Birliği-Bursaspor: 1-0.

Haftanın takımı Çaykur Rizespor
Fenerbahçe gibi güçlü bir ekip karşısında iyi mücadele ettiler. Son dakikalarda bocalasalar da haftanın takımı olmaya hak kazandılar.

Haftanın hakemi Barış Şimşek
Genç hakemlerimizden Barış Şimşek, Erciyes- Ankara maçını başarıyla yönetti. Yardımcı hakemleriyle arasındaki diyalog ise tek kelimeyle süperdi.

Haftanın karması
Orkun (Erciyes) Koray (Beşiktaş)_ Balili (Sivasspor) Bashir (Ç.Rize) Servet (Sivas) Ceyhun (Trabzon) Özgürcan (Kayseri) İlhan Erciyes) Ferdi (Ç.Rize) Suazo (Antalya) Ü.Karan(G.Saray)

Haftanın futbolcusu Ü.Karan (G.Saray)

Allah onu sanki gol atmak için yaratmış. V.Manisaspor karşısında sadece 4 gol atmakla kalmayarak krampon izlerini her yere bıraktı.

Haftanın golü Ceyhun (Trabzon)
Trabzonspor'un attığı 2. golde topu sürükleyişi ve ardından yaptığı gol vuruşu jeneriklere geçecek kadar güzeldi. Bravo Ceyhun.

Haftanın teknik adamı Rıza Çalımbay
Çaykur Rizespor'un hocası, Fenerbahçe'yi çok iyi etüt etmiş. Rakibin etkili silahlarına adım attırmayan Çalımbay, taktik olarak takımını maça iyi hazırladı ve galibiyette rol oynadı.

Haftanın olayı F.Bahçe artık rahat değil
Ligde 20. haftanın en önemli olayı F.Bahçe'nin yenilmesi, takipçileri G.Saray ve Beşiktaş'ın ise kazanmasıydı. 2. Galatasaray'la puan farkı 4'e inen Kanarya liderliği de riske attı.

Kart görenler
SARI KARTLAR:
Serhat, Ergin (Ç.Rizespor), A.Tandoğan (Beşiktaş), Bülent, Erman (Denizlispor), Uğur, Tayfun, Kemal (Kayserispor), Arda, Sabri (Galatasaray), Ceyhun (Trabzonspor), Özgür, Zurita, Hasagiç (Gaziantepspor), Ali Turan, Toth Balazs, İlkem, Kürşat (Kayseri Erciyesspor), Uğur, Cordoba (Antalyaspor), Mertol, Sedat (Konyaspor), Egemen, Cumhur, Sinan (Bursaspor), Eren, Hakan (G.Birliği)
SARI KART CEZALISI: Arda (Galatasaray), Özgür (Gaziantepspor), Uğur (Antalya), Uğur (Kayseri), Kürşat (Erciyesspor),
KIRMIZI KARTLAR: Şener (V.Manisa), Eren (Konyaspor), Agali, Tita (A.Gücü)

Kasder anı
Trabzonspor-G.Antepspor maçının 47. dakikası oynanıyor ve maç evsahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sürüyor. O dakikada Diawara'nın arkaya bıraktığı top ile buluşan Ekrem yakın mesafeden vurdu. Top kaleci Tolga'dan döndü. Bu bir kader anıydı. Erciyes-Ankara maçının 89. dakikasında Wederson'un kullandığı frikik atışında Orkun topu kurtararak rakibe şans tanımadı.

Ceza tahtası
ZICO
Ç.Rizespor maçında sahaya çıkardığı kadro tartışılır. Ayrıca maç içinde kötü gidişe son vermek için hiçbir çözüm bulamadı. Takımı daha ilk 20 dakikada 2 gol yerken maçı tıpkı bir seyirci gibi izlemekle yetindi.
ERSUN YANAL Ersun hoca bu köşemizin sürekli konuklarından biri olmaya başladı. Hücum futbolunun savunucusu olabilir ama takımın durumu ortada. Yanlışlıklarından dönmeyi de nedense aklının ucuna getirmiyor.

ZİRVEDEKİLER RAKİPLERİNE PUAN KAPTIRMADI

PAF Ligi'nde lider Galatasaray ve takipçileri bu haftayı fire vermeden kapattı. Cimbom kendi evinde Vestel Manisa'yı 3-0 gibi farklı bir skorla geçerken Beşiktaş da Denizlispor'u 4-1 yendi. Gençlerbirliği ve Fenerbahçe de rakiplerini devirerek takiplerini sürdürdü. 20. haftada tek berabere biten maç A.Gücü- Kayseri karşılaşması oldu.

PAF Ligi maç sonuçları

Erciyes-Ankara 2-0 Antalya-Konya 0-2 Beşiktaş-Denizli 4-1 G.Birliği-Bursa 3-1 Ç.Rize-F.Bahçe 0-2 G.Saray-V.Manisa 3-0 Trabzon-G.Antep 0-2 A.Gücü-Kayseri 1-1 Sakarya-Sivasspor 1-0




DİĞER SPOR HABERLERİ
İşler kızıştıYönetim el koydu
İkinci 14 Mayıs hayal değilKeşke Alex olsa
Fenerli mesaj vermez...Tigana, Platini'yi...
Ceyhun bir assolisttirMalatya tam gaz
Sakın maçımıza gelmeErken havaya girmek yasak
Hedef 42 puanTED, Alpella'yı 3. çeyrekte yedi
Spor turu-1Spor turu-2
Cesurum hazır kıtaİddaa maç sonuçları
SAKLAMBAÇ
Erçetin'in Erçetin'in parası nereden geliyor?
Yeşim Erçetin'in albümünü, adı birçok manken ile anılan işadamı...
Çiçekler aşka geldi
Kalbin düşmanı yüksek kolestrol
Pranga vurmayın
Hollywood'da ilan-ı aşk vakti
Demi gitti Kate geldi
Mazeret belirtmeyin
EKONOMİ
799 799 YTL'lik oyun yok sattı 3 katı daha sipariş aldı
Nintendo'nun yeni oyun konsolu Wii, 1 ayda 3 binden fazla sattı. 10...
Fişi çabuk unuttuk
Seçimler kriz yaratmaz büyüme...
Dedeman,Palandöken'de...
TOKİ: Taksit faizi değişmedi...
Yabancı seçimi değil TAV'ı...
Vodafone'dan Hint pazarına...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Yağmurlu 15°C 8°C 
ANKARA Yağmurlu 11°C -2°C 
İZMİR Yağmurlu 15°C 10°C 
ANTALYA Yağmurlu 14°C 4°C 
ADANA Yağmurlu 16°C 3°C 
EKONOMİ
IMKB E: 42.025,890 D:% -0,38
DOLAR S: 1,410 D:% 0,79
EURO S: 1,828 D:% 0,49
GÜNE BAKIŞ
MAGAZİN
GÜNCEL
AKTÜEL
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon
| Saklambaç | Astroloji | Mobil Takvim | Reklam | Künye | Ana Sayfa
    Takvim Servisi
    Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu