Yoğurtlu Börek MALZEMESİ: (4 kişilik) 1 çay bardağı pirinç, 2 yufka, tuz, 2 tavuk göğsü, 1 demet maydanoz, 1 bardak galeta unu, 1 fincan kuru nane, 2 bardak soya yağı, kırmızıbiber, karabiber HAZIRLANIŞI: Tavuk göğsünü haşlayıp didin. Pirinci haşlayın. Tavuk eti, kuru nane, pirinç, ince kıyılmış maydanoz, karabiber, kırmızıbiber ve tuzu iyice karıştırın. Yufkaları sigara böreği şeklinde kesin ve hazırladığınız harcı bunlara doldurup sigara böreği şeklinde sarın. Kızgın soya yağında galeta ununa batırarak kızartın. Üzerine yoğurdu döküp yağda yaktığınız kırmızıbiberi gezdirerek servis yapın.
Greyfurtlu Muhallebi MALZEMESİ: (4 kişilik) 4 su bardağı süt, 1 su bardağı greyfurt suyu, 1 kahve fincanı pirinç unu, 1 yemek kaşığı nişasta HAZIRLANIŞI: Bir tencerede 4 bardak süt, 1 bardak greyfurt suyu, 1 bardak şeker ve bir fiske tuzu karıştırarak kaynatın. 1 bardak suyla pirinç unu ve nişastayı ezin ve süte azar azar katıp karıştırarak 10 dakika pişirin. Ocaktan alıp kaselere paylaştırın. Soğumaya bırakın. Servis yapacağınız zaman greyfurt parçaların ile süsleyin.