Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Arşiv | Ana Sayfa
Bugün: 12 Ocak 2007  

Koçlar'ın yılı 2007



2007'de Yengeçler aşkta, Oğlaklar işte kazanacak. Koçlar başarılı ve mutlu bir yıl geçirecek. Balıklar ilk aylarda dikkat.

***

Yengeç aşk, Oğlak ise işte kazanacak

Burçların aşk, iş, sağlık ve aile hayatlarını tek tek yorumladık... Yengeçler'in aşkta yüzü gülerken, Oğlaklar işte kazançlı çıkacak.

ASLAN: Ocak, Şubat ve Mart ayları adaptasyon konusunda sizi zorlayacak. Ancak, yeni gelişmeler başarıya dönüşecek ve sağlam adımlar atarak başarıya ulaşacaksınız. Özellikle Mayıs ayında planlarınızı doğru yapmaya özen göstermelisiniz. Temmuz döneminde aşk konusunda kendinizi her zamankinden daha iyi hissedecek ve sorunların çözümünde olumlu gelişmeler yaşayacaksınız.

İKİZLER
: İlk 3 ay içinde aceleci davranmazsanız, Nisan 15 sonrası şans yüzünüze gülecek. Sağduyunuz sayesinde aile içerisinde meydana gelecek gerginlikleri çok kolay atlatacaksınız. Beklentilerin olumlu yönde gelişmesi için Mayıs dönemine kadar sabırlı olmanız gerekiyor. Aşk hayatında Haziran ayında bir karmaşa söz konusu. Bununla birlikte iş konusuna ağırlık vereceksiniz. Girişimci ruhunuz sayesinde yeni yatırımlar gündeme gelecek. Sağlık konusunda ise; eklem ağrıları ve yorgunluktan oluşan baş ağrılarından şikayet edebilirsiniz.

YENGEÇ: Bu ay içinde karşılaşacağınız iş gelişmesi sizi heyecanlandıracak. Dikkatinizden kaçacak ayrıntılar sizi zor durumda bırakabilir. 2007'de bazı riskler ön plana çıkıyor. Hassas davranarak olayları çözümlemek için güçlü olmalısınız. Duygusal konulardaki olumlu gelişmeleri iş hayatınızda yaşamakta zorlanacaksınız. Özellikle Mart ve Nisan ayında sizi bekleyen iş çıkmazlarına hazır olmalısınız. Sizde güven etkisi yaratan kişiler ileride sorun olabilir. Olayları ince eleyip sık dokuyun. Aşkta her şey yolunda, ancak para ve yatırım konusunda daha dikkatli olmalısınız. Sağlık olarak güzel bir yıl sizi bekliyor.

BAŞAK: Bazı hassas konuları bu ay içinde çözümlemeye başlayacaksınız. Maddi yönden kazancınız artacak. Şubat ayında alacağınız yeni iş teklifine sıcak bakacaksınız. Geçireceğiniz şanslı ve iyimser dönemde iyi kazanç sağlayacaksınız. Seyahatlerin yoğun olduğu Nisan ve Mayıs ayları sizi yoracak. Aynı dönemde mide ve bağırsak sistemi ile ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Aşk konusunda bağlılıklar Haziran ve Temmuz döneminde etkisini gösterecek. Yeni tanışacağınız kişilerle diyaloglarınız da sizi güçlendirecek. Para birikimlerinizi yükseltmek için en doğru zaman Eylül ve sonrası...

TERAZİ: Güzel başlayacak 2007, olumlu etkisini Mart ayında kaybedebilir. Mart sonrası dengede kalmak için büyük çaba sarf edeceksiniz. Bu zorluklar Eylül ayına kadar sürecek. İlişkilerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Bu aylar arasında acele karar vermemelisiniz. Aile içindeki tartışmalardan uzak kalsanız iyi olacak. Eylül sonrası yakın çevreniz sizden destek bekleyecek. Yapacağınız yardım, onları çok iyi noktalara taşıyacak. Aşk ile ilgili olumlu gelişmeler de Ekim ve Kasım aylarında sizi mutlu edecek.

AKREP: Duygusal hayatınızda mükemmeli yakalayacaksınız. Uzun zamandır beklediğiniz aşk, sizi uzun vadeli mutluluğa götürecek. İş konusunda rutinin dışına çıkmalı ve yeni başlangıçlara adım atmaya özen göstermelisiniz. Bunun için en doğru zamanlama Mart ve Nisan ayları olacaktır. Saplantı diye nitelendirdiğiniz hisler açığa çıkacak ve şanslı olduğunuzun farkına varacaksınız. Planların gerçekleşmesi ile birlikte Mayıs ayına dört elle sarılacaksınız. Aileniz konusundaki hassasiyetiniz bu yıl da onları etkileyecek. Sağlık konusunda her şey yolunda olacak ama, yakın çevrenizdeki sağlık sorunları sizleri üzecek.

YAY: Yatırım hedeflerinize, Ocak ve Şubat aylarında yaklaşacaksınız. Bu aylarda maddi kazançlar artacak. Ancak Mart ayında da kararlı bir tutum sergilemeniz gerekiyor. Mayıs ayına da duygusallığınız damgasını vuracak. Bu ay iş konusunda hedeflerinizi belirleyeceksiniz. Sosyal ilişkileriniz oldukça güçleniyor. Oldukça hareketli geçecek yaz aylarında aşk ve iş konusunda girişimlerde bulunacaksınız.

OĞLAK: Sizin için kara bulutların dağıldığı bir yıl olacak. Yeni yılın ilk günü ile birlikte, iş konusunda kendinize duyduğunuz güven artacak. Başarı konusunda azimli davranacak, hassasiyetle değerlendireceğiniz olaylar sayesinde başarıya ulaşacaksınız. Para kazançları her zamankinden daha iyi olacak. Yoğun iş dönemlerinden arta kalan her anı duygusal ilişkilere ayıracaksınız. Genel olarak zor olan 2007 siz Oğlaklar'ın başarısını daha çok ön plana çıkararak sağlam adımlar atmanızı sağlayacak. Radikal değişimlerden tedirginlik duysanız da, sonuç her zaman olumlu olacak. Yaşayacağınız olaylar sizleri sevinçten havalara uçuracak. Sağlık konusunda da iyi bir yıl geçireceksiniz. Şans sizin yanınızda ve aşkta huzuru bulacaksınız. Aile içerisindeki güzel gelişmeler de yıl boyunca sizi keyiflendirecek.

KOVA: Sakin olmak istediğiniz her dönemde bir telaş yaşayacaksınız. Ocak ve Şubat, bazı konularda sizin için zaman kaybı olacak. Hırslar kontrol altına alınmadığı sürece Mart, Nisan ve Mayıs ayları da zorluklarla sizi mutsuz edebilir. Para konusunda sıkıntıları göz önüne alarak harcamalarınızı kontrollü yapmaya özen göstermelisiniz. Aile içinde sizden beklenen destek sizin de zor duruma düşmenize neden olabilir. İş konusunda önünüzü görmeden ilerisi için yatırım yapmamaya özen gösterin. Belli konular dışında şans sizi yanıltabilir. 2007'ye konsantre olurken kendinize biraz zaman tanıyın. Kararlı davranmak, her zaman sorunları çözmeye yetmiyor...

BALIK: İlk aylarda bazı zorlukları yaşayabilirsiniz. Hayal boyutundan bir an önce uzaklaşmalı ve gerçeklerle yüzleşmeye özen göstermelisiniz. Nisan ayında ilişkileriniz sosyal ya da duygusal olarak sizi hayal kırıklığına götürebilir. Mayıs ayına başlarken geride bırakmanız gereken birçok konu olduğunu fark edeceksiniz. Bilinçli davranıp, sağduyunuzla hareket etmelisiniz. Olumsuz düşünceler mutsuzluk yaratabilir ve hataları ön plana çıkarabilir. Haziran ve Temmuz planları için Mayıs'ta harekete geçmek en doğrusu olacaktır. Eylül ayında beklediğiniz dengeler kurulacak, sabırlı davranmanız gerektiğini anlayacaksınız. Sonuç sizin için olumlu etki yaratacak. Yıl sonundaki kazançlar, sizi daha da hırslandıracak.

KOÇ
ŞANSLI ve güzel bir yıl olacak. Yeni projelerde başarı, iyi yönde sonuç verecek. Koçlar'ın kendilerine olan güvenleri artacak. Girişimci ruhları ile hareket ederek olumlu sonuçlar alacaklar. Öfkelerini ve değişken ruhlarını kontrol etmeleri gerekecek. Yurtdışı bağlantılı iş girişimleri olacak. Yaratıcılıkları sayesinde Eylül dönemine kadar bol kazanç elde edecekler. Sağlık konusunda Şubat ve Mart döneminde stresten uzak kalmaya ve sağlıklı beslenmeye ihtiyaçları var. Aşk konusunda da eğer işe verdikleri önemle hassasiyeti gösterebilirlerse sonuç iyi olacak.

BOĞA
AİLE ilişkileri her zamankinden daha iyi olacak. Zorluklarla başlayan 2007, Şubat dönemi itibari ile hareket kazanıyor. Para kariyerden önce gelecek. Mart ve Nisan döneminde yatırımların iyi yönde gelişmesi yılın ortasında rahat nefes almalarını sağlayacak. Özellikle aşk konusunda güzel bir yıl olacak 2007. Boğalar saygın organizasyonlara konuk edilecek ve bulunduğu ortamlarda aydınlatıcı enerjileri ile dikkat çekecekler. Eylül döneminde riskler gündeme gelse dahi zarar görmeyecekler. Sağlık konusunda yorgunluk ve uyku dengesi dikkat edilmesi gereken bir dönem...


Çelebi Çiçek,

DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
Tarih ve doğayı buluşturan kent'Fazıl'la birlikte albüm...
Pınar'ı dolandırdılarMadonna'ya çok kızdı
Çalışanlar tehlikede!'Eski sevgili' merakını...
En etkileyici ünlü Lopez...Bilgili-Maraşlıoğlu aşkı...
Çiçekler hazırEn şanslı manken Simge!
Ece'nin hızına yetişilmiyorEski eşe yeni nikah
Duygusal Keremcem hayalet...Kadınlara dair ipuçları
Birbirinizle uyumlu musunuz?Mobilya tasarımcısı
Türk Süpermen'in seksi fanatiğiKozmetiğin aktörü
Kaldırım 'bebeği'Şimdi 'Tatil' zamanı
Parasını katladıRahibe oluyor!
Dudak uçuklatan hediyeRüküşlük kraliçesi kankalar
Acil servisGünün mönüsü
Aşk mesajlarıÇelebi Çiçek ile tarot kartları
GÜNCEL
Kara Kara kutu oyunu
Amerikalılar'ın 28 Türk'ün öldüğü uçağın enkazını başka yere...
Bugünkü Kafkasya
Bağımlılık ömür boyu
Fotograflarla Atatürk
Alkışlar polise
Ben MİT nasılım?
Uslanmadı, hapsi boyladı
SPOR
Yine Yine Roberto Carlos
Krizden çok etkilendi
Fenerbahçe ve Roberto Carlos,...
Zehir zemberek
Hamit geliyor Hamit
G.Saray'dan korkuyorum
F.Bahce'yle baş edemeyiz
Yeni Puskas Arda Turan
Marcelinho da kaçtı
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Yağmurlu 12°C 4°C 
ANKARA Çok Bulutlu 6°C -5°C 
İZMİR Yağmurlu 16°C 4°C 
ANTALYA Çok Bulutlu 16°C 8°C 
ADANA Parçalı Bulutlu 16°C 0°C 
EKONOMİ
IMKB E: 37.640,380 D:% 2,76
DOLAR S: 1,440 D:% -0,59
EURO S: 1,864 D:% -0,64
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Künye | Ana Sayfa
    Takvim Servisi
    Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu