Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Arşiv | Ana Sayfa
Bugün: 10 Ocak 2007  

Yeşil sahada kıran kırana mücadele...

Fenerbahçe futboldan yüzmeye kadar tüm branşlarda liderlik hedeflerken; şampiyonluk konusunda şans Galatasaray'dan yana görünüyor. Vestel Manisaspor bu yıl yüzleri güldürecek.



Sahalarda fırtınalar kopacak! Fenerbahçe'nin hırsı, ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş'ı ateşleyecek. Sarı Kanaryalar hedefe ulaşmakta zorlanırken; futbol, şimdiye kadarki en hareketli dönemini yaşayacak. Kıran kırana bir mücadelenin yaşanacağı Süper Lig'de sezona sürprizler damgasını vuracak. 100'üncü yılı dolayısıyla başta futbol olmak üzere, basketbol, voleybol, yüzme, kürekte şampiyonluk isteyen Fenerbahçe, bu isteğini gerçekleştirmekte zorlanacak. Süper Lig'de ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş ile omuz omuza mücadelesini sürdürecek olan Fenerbahçe, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak. Şampiyonluk yolunda Galatasaray daha şanslı görünüyor. En yakın takipçisi Beşiktaş'ın da bu yıl yüzü gülecek. Üç büyüklerin dışındaki diğer kulüpler de 2007'de başarı grafiğini yükseltecek.

BEŞİKTAŞ
Beşiktaş bu yıl başarılı bir performans sergileyecek. Şanslı bir dönemde transferlerle adından sıkça söz ettirecek. Yönetim içinde gerçekleşecek değişimler iyi yönde adım atılmasını sağlayacak. Sezon içinde iyi bir dönem yaşayacak olan Beşiktaş'ta hareketlilik etkili olacak. Genel olarak yenilenme Beşiktaş'ı olumlu etkileyecek. Transferlerden daha ziyade iç değişimlere önem verilecek olması genel yapıda bazı hataları ön plana çıkaracak. İki önemli isim, takımı başarıya taşıyacak. Beşiktaş, Fenerbahçe'nin 100'üncü yılında zaferi engellemek için yoğun çaba sarf edecek ve bunu tüm taraftarlarına gösterecek.

Ricardinho: Önemli bir performans gösterecek olan oyuncu, aynı zamanda başarısı ile isminden de sık sık bahsettirecek. Olumlu gelişmeler sonucu hızlı ilerlemeler kaydedecek.

Delgado : Sakatlıklardan yakasını kurtaracak olan Delgado, Beşiktaş'ta önemli bir performans gösterecek. Ancak hırsları hataya neden olacak. Delgado çok dikkatli davranması gerektiğini bilerek sezon sonu tam anlamıyla istikrar gösterecek.

Nobre : Yaşanan hayal kırıklıkları yakın zamanda son bulacak. Gol orucunu bozacak olan Nobre'nin Beşiktaş'a geldiği günden beri yaşadığı gerginlik çok yakın bir zamanda son bulacak.

GALATASARAY
Galatasaray için oldukça iyi bir dönem. Sakince gelişmeleri takip edecek olan Galatasaray, şampiyonluk konusunda emin adımlarla ilerleyecek. Ülke dışında da aynı hareketliliği ile gündeme gelecek olan Galatasaray önümüzdeki sezonda yurtdışında ülkemizi temsil etmeye devam edecek. Ekip çalışması anlamında önemli performans iyi yönde etki yaratacak. Transferler konusunda iddialı değişimler gündeme gelecek. Yönetimdeki maddi rahatlama takımı da olumlu yönde etkileyecek.

Ümit Karan: Ümit bu sezon performansı konusunda bazı zorluklar geçirecek. Ruhsal olarak gerginlik yaşayacak ancak sezon sonuna doğru durum daha iyi gitmeye başlayacak. Özel yaşamı ile gündemde olacak.

Sasa Iliç: Önemli performans gösterecek. Başarılı oyunculuğu ile gündemde olacak. Başarılı olmasına neden olacak olumlu gelişmeler gündeme gelecek.

FENERBAHÇE
Fenerbahçe yönetiminde bazı sıkıntılar baş gösterecek. Başkan Aziz Yıldırım'ı bu yıl zor günler bekliyor. Yönetim kurulu içersinde yaşanabilecek bazı sorunlar kulübün ekonomik durumunu da etkileyecek. Bazı planlar ertelenecek. Transferler konusunda beklentilerin doğru oluşmadığı ve bunun üzerine yeniden değerlendirmeler yapılması gerektiği anlaşılacak. Bu da kulübe büyük zarar verecek. Aziz Yıldırım başkanlığındaki Fenerbahçe'ye Futbol Federasyonu da büyük cezalar kesecek. Avrupa'da kendisini göstermek isteyen bu kulüp, yönetim ve transferlerde yaşanacak zorluklar nedeniyle bu isteğini oynayacağı futbola yansıtamayacak. Yani, Avrupa hayalinden uzaklaşacak.

Kezman: İyi bir oyun sergilemeye çalışacak ama yönetimle arasında gerginlik ve huzursuz yaşayacak.

Tuncay Şanlı: Bu sezon istediği performansı tam olarak yakalayamadığını düşünecek. Sağlık konusundaki endişeleri bir süre için sıkıntı yaratabilir. Dikkatli olması gerekiyor.

TRABZONSPOR
Üst üste kötü gelişmeler yaşayan Trabzonspor'da gerilemeler sürecek. Şanssız bir dönemde olacak ve aynı zamanda Gökdeniz'den beklenen performans doğru yönde etki yaratmayacak. Sezonu sıkıntılı bir şekilde kapatacak olan Trabzonspor yeni sezonda azimli mücadele planları yapacak.

VESTEL MANİSASPOR
Bu sezon önemli bir çıkış sergileyecek olan takımda herkesin yüzü gülecek. Elde edilecek başarı yönetimde de olumlu gelişme gösterecek. İlerlemeler konusunda istikrarlı bir mücadele gündeme gelecek.


Çelebi ÇİÇEK

DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
Sezen Aksu'nun fiyatı...Ekstrem sofralar!
İki arada bir deredeKurtarıcı Arkın sitesini kurdu!
En şık giyinenlerŞöhretin zamanı '30'dur diyenler
Yeni evliler obezliğe ilerliyorYaş 35 olunca...
Yeniden doğmuş'İyi kızlar' sorunlu!
Hilal haklı çıktı Doğuş...Keremcem'den eski aşka vefa
Aile boyu reklam yıldızı oldularYeni çocuk heyecanı!
Beynelmilel bir yolculukTablo gibi çarşaflar
'Pınar, Benden önce anılmalı'Alex'den ilginç laf!
Konserleri başlıyor...ABD'de sanat rüzgarı
Kadının 'kadın' patron sıkıntısıAşk mesajları
Acil servisGünün mönüsü
Çelebi Çiçek ile Tarot kartlarıTimuçin Güner: Cem Adler...
GÜNCEL
Seri Seri katil Antonov
Adana'dan havalanan uçak, Bağdat'ta düştü. 'Uçan tabut' olarak...
Bu kez acı bir ihale kazandı!
Psikopat aşk
Huzur ispattadır
Cinnet getirdi
Acıları katlandı
Didim'de kan davası
SPOR
Nedir Nedir Aslan'ın bu Pierre'den çektiği!
Maçın başında 45 metreden yaptığı enfes vuruşla Mondragon'u avlayan...
Yumruk yumruğa girerdim
Federasyon düştü
Kanarya sıkmadı
Bize göre puan farkı 10
Suçlu yine futbolcular
Trabzon bildiğıniz gibi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Sisli 10°C 7°C 
ANKARA Sisli 8°C -2°C 
İZMİR Çok Bulutlu 16°C 8°C 
ANTALYA Çok Bulutlu 17°C 7°C 
ADANA Az Bulutlu 16°C 0°C 
EKONOMİ
IMKB E: 37.005,140 D:% -2,19
DOLAR S: 1,442 D:% -0,17
EURO S: 1,873 D:% -0,24
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Künye | Ana Sayfa
    Takvim Servisi
    Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu