Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Arşiv | Ana Sayfa
Bugün: 10 Aralık 2006  

İşadamı eşleri beni arıyor

Son zamanlarda ünlü isimlerle girdiği 'ahlaksız teklif' polemiğiyle adından söz ettiren Mehmet Yıldırım işadamı eşlerinin 'Bahsettiğiniz kişi benim kocam mı?' diye kendisini aradığını söylüyor..



Deniz Akkaya ile başlayan 'ahlaksız teklif' polemiğini Lerzan Mutlu ile devam ettiren İTO eski Başkanı Mehmet Yıldırım "Bu isimlere fiyat belirlenmesi için bilirkişi tayin edilsin" sözleri üzerine işadamlarının kendisini 'bilirkişi' olabilmek için aradığını söylüyor. Deniz Akkaya'nın 'Ben asla bana ahlaksız teklif yapıldı demedim' deyip, mahkemeye verdiği Mehmet Yıldırım gülerek, bilirkişi olmak isteyen işadamlarına evdeki eşlerinizden yazılı bir kağıt getirin, sizi bilirkişi yapayım cevabını veriyor...

* Size neden 'kadın eksperi' diyorlar? Eksper yakıştırmasını niçin yaptılar bilemem. Ama ben kendimi eksper değil, bir işadamı olarak görüyorum. Tahmin ediyorum ki, kamuoyunda bu işi bilen biri olarak görüntü verdik. Yoksa öyle bir iddiam yok.

* Kadınlarla alıp veremediğiniz şey ne? Kadınları severim. Onlarla takışmıyorum. İstanbul Ticaret Odası (İTO) başkanlığı yaptığım dönemden kaynaklanan bir durum var. Değişik biri olduğum için magazinin etkisi içine girmiş oldum.

* Siz de bir işadamısınız. Ünlü isimlere yüzbinlerce dolar teklif eden işadamları gerçekten var mı? İşadamı, işini bilen insandır. İşadamı, 3 ya da 5 bin dolar vereceği birine, neden yüzbinlerce dolar versin ki? Bu parayı kaldırıp veren adam, işadamı değildir. O adam ya playboydur ya da vurguncudur.

* Deniz Hanım neden sizi mahkemeye verdi? Ben de anlamış değilim. Kendisine bu teklifi yapan işadamını mahkemeye vermiyor, beni veriyor. Madem öyle bu teklifi yapan işadamının ismini kamuoyuna açıklar. Bu dava basında gündeme geldiğinden beri işadamlarının eşleri beni arıyor. Diyorlar ki, "Bu işadamı kim? Ne olur bu işadamının ismini açıklayın da hem biz, hem de kocalarımız töhmet altından kurtulsun." Yani anlayacağınız bu olay, eşlerde büyük sıkıntılara yol açmış. En son mahkemede hakim bize dedi ki: "Kendi aranızda anlaşın." Ben de bu teklife sıcak baktım. Ama sonra Deniz Hanım benim basın önünde ondan özür dilememi istedi. O zaman o da o ismi açıklasın!

* Deniz Hanım böyle bir teklifin hiç olmadığını söylüyor? Bilemem. Bu teklif iki kişinin arasında olan bir şey. Benim bildiğim, işadamı bu parayı vermez.

* Gerçekten işadamları bu kadar masum mu, eşlerini aldatmaz mı? Olmaz olur mu kardeşim. Ben zaten yok demiyorum ki. Zamanında Jet Fadıl ile birlikte olan bir sürü kadın tanıdım. Ama Jet Fadıl bir işadamı değildi. Ben gerçek işadamlarından bahsediyorum. İşadamları da çeşitli aşklar yaşayabilir. Ama gerçek bir işadamı, öyle paralar vermez. Uzun vadeli bir ilişkide insan sevgilisine milyon dolarda harcayabilir. Hatta yat veya katta alır. Ama o işadamı, birlikte olduğu kadını zevcesi olarak kabul etmiştir. Ben demiyorum ki, işadamları sütten çıkmış ak kaşıktır.

* Türk halkında şöyle bir izlenim var. Sanki Mehmet Yıldırım bu paraları teklif ediyor... En son Lerzan Mutlu bir açıklama yaptı. Ben teklif etmem. Verirsem o parayı veririm. Sonra da verdim, derim. Söylediklerim gayet açık ve net. Benim öyle gizli kapaklı işim olmaz. Fiziki yapısı ile şöhret olan insanlar, zaman zaman böyle reklamlara ihtiyaç duyabiliyorlar.

* Sizden başka işadamı yok mu? Hep siz konuşuyorsunuz? Bu işadamlarının içlerindeki en kabadayı adam meğerse benmişim. Diğer işadamları yüreksiz çıktı. Yani bu tür işleri hem yaparlar, hem de korkarlar. Bugüne kadar o işadamı çıkıp da "vergisini verdiğim paranın hesabını kimseye vermem" diyebildi mi? O işadamı yüreksiz birisi. Bu kadınlar o işadamlarının ismini açıklasınlar, o teklif edilen paraları ben, onlara vereceğim.

* Kamuoyu merak ediyor: Siz bu kadınların fiyatlarını nasıl belirliyorsunuz? Basında adımız fiyat belirleyene çıktı. Açıp bana telefonda soruyorlar. "Şu mankene ya da sanatçıya bir gecelik için şu kadar para teklif edilmiş. Siz olsaydınız bu parayı verir miydiniz?" diye. Ben de o gazeteci arkadaşlara diyorum ki; "Ben, o kadına 3 bin dolar bile vermem. Hatta metelik vermem." Durum bundan ibaret.

* Deniz Akkaya için mahkemede bilirkişi talep ettiniz. Bilirkişi kimdir? Sorma kardeşim. Bir sürü işadamı arkadaşım beni arayıp, bilirkişi olmak istediklerini söyledi. Bakın hadise nereden nereye geldi. Ben Deniz Hanım'ın vücudu için bilirkişi istemedim. Ben televizyondaki konuşmalarım için bilirkişi istedim. Bu konuşmalarda Deniz Hanım'ın adını bile anmadım.

* İşadamları bilirkişi olmak için sizi mi aradı? Evet. "Benim adımı mahkemede bilirkişi yazdırır mısın?" diyenler var. Ben de o işadamlarına dedim ki; "Evdeki eşinizden yazılı bir kağıt getirin, sizi bilirkişi yazdırayım. Yani anlayacağınız artık işi tamamen magazine döktük."

* Bu işadamlarının eşleri rahatsız oluyor, demiştiniz? Rahatsız olmazlar mı kardeşim! Hiçbir kadının uçkuru beni ilgilendirmiyor. O uçkurun değeri de beni ilgilendirmiyor. Kimi parayla yapar, kimi parasız yapar. İşadamı işini bilen insandır. Binlerce dolar harcarsa, o adama enayi demezler mi? O enayi işadamı, ne kadar iş adamlığı yapar ki bu mantıkla? 3 kere ya da 5 kere yaparsın. Sonra da batarsın.

* Bütün bu olup bitenlere sizin eşiniz ne diyor? Rahatsız oluyor tabii ki. Hatta eşim bu konuda bana dargın. Senden başka konuşacak adam yok mu, diye kızıyor.


Röportaj: Sinan Akyüz

DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
Gaffur seni herkes çok...Moda ve lüksün gecesi
Aslan'ın sanal taklitleri çıktıİkon oldular bile
Mehmet Günyeli'nin...İşte o an Tiguan
Çok dikkat edin!'Hava'dan bronzluk
Genç kalmak için sağlıklı...Geleceğin gizi kartları sardı
Sanal bağımlılık ruh bozuyorKafa karıştıran aşk
Banu'nun ayakkabı tutkusu!'Güzelim' diye bir iddiam olmadı
Teknoloji TakvimiTığ işi yapalım mı?
O gerçek bir PrensesDerdini anlatamıyor
Rolüne iyice kaptırdıÖve öve bitiremedi!
BKM'nin son filmiÇevrecilere direnemediler
Tuğba iyi 'attı'Sözen ile aşka dair
Farklı saç tiplerine özel bakımS.O.S. veren dudaklar
Seçimler önemlidirBanyoda keyif vakti
İpek gibi bacaklarGarnet (LAL) taşının sırrı
Firuze (turkuvaz) taşıİstediğiniz renk ve...
Cengiz Han'ın özel sergisiPia Mia'dan büyük gövde...
Mermerciler'in kıskanılan...Vizyon ufkunuz ne kadar geniş?
Acil servisGünün mönüsü
Çelebi Çiçek ile tarot kartlarıAşk mesajları
GÜNCEL
Taksitle Taksitle umut
Milli Piyango yılbaşı biletleri dün satışa çıktı, bayilerin önünde...
Hayat morali
Namazda soygun
İşte İstanbul'un hali
Mercimeği dışladık
Avrupa Türk'ün peşinde
Alevler arasında can pazarı
SPOR
Sağlam-cı Sağlam-cı Beşiktaş
Siyah-Beyazlılar, maçın ilk yarısında durgun, ikinci 45 dakikasında...
FİT(Fenerbahçe İstihbarat...
İlk yarı notu: Pekiyi
Şikeciler&Teşvikçiler
Final güzel olsun
40 kere maşallah
Doğan'ın kaderi Ankara'ya bağlı
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Sisli 15°C 5°C 
ANKARA Sisli 11°C -1°C 
İZMİR Parçalı Bulutlu 18°C 9°C 
ANTALYA Parçalı Bulutlu 21°C 11°C 
ADANA Az Bulutlu 20°C 2°C 
EKONOMİ
IMKB E: 39.320,470 D:% -1,35
DOLAR S: 1,436 D:% 0,17
EURO S: 1,914 D:% 0,53
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Künye | Ana Sayfa
    Copyright © 2003, 2006 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu