Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Arşiv | Ana Sayfa
Bugün: 14 Kasım 2006  

Süper Lig panoraması...



Haftanın takımı: Sivasspor
Beşiktaş karşısında yüreklerini ortaya koyarak oynadılar. Çok daha farklı kazanacakları bir karşılaşmadan ancak tek farklı galip ayrıldılar.

Haftanın hakemi: Vedat Yüksel

Erciyesspor-G.Birliği maçında iyi bir yönetim gösterdi. Pozisyonları yakından takip ederken yardımcı hocalarıyla da anlaşması kusursuzdu.

Gol krallığı
10 gol:
Alex (Fenerbahçe),
7 gol: Rafael (V.Manisaspor), İliç (G.Saray), Bobo (Beşiktaş),
6 gol: E.Martin (Trabzon),
5 gol: Diawara (Gaziantep), Gökhan Ünal (Kayseri), Ü.Karan (G.Saray), Sinan (Bursa)
4 gol: Burak (Beşiktaş), Tita, Bebbe (Ankaragücü), Jaba, Wederson (Ankara), Kratochvil (Denizli), Deivid (F.Bahçe), Coşkun (Antalyaspor), Burak (Bursaspor), Mehmet Çakır (G.Birliği)

13. haftanın maç sonuçları

Denizli-F.Bahçe: 0-0, Beşiktaş-Sivas: 0-1, Galatasaray- Sakarya: 4-0, Trabzon-Antalya: 0-0, Gaziantep-Bursa: 1-2, Konya-Kayserispor: 1-1, Ankaragücü-Çaykur Rize: 2-0, Erciyes-Gençlerbirliği: 0-2, V.Manisa-Ankara: 1-3.

Haftanın karması
Petkoviç (Sivasspor) Song (G.Saray) Yusuf (Denizli) Bebbe (A.Gücü) H.Kabze (G.Saray) Hürriyet (Ankaraspor) Burak (Bursaspor) Engin (G.Birliği) Topuz Kayseri) Petrous (Ankara) Servet (Sivasspor)

Haftanın futbolcusu: Hasan Kabze (G.Saray)
Galatasaray'ın genç golcüsü Hasan Kabze, Sakarya karşısında sadece 2 gol atmakla kalmayarak canını dişine takarak mücadele etti.

Haftanın golu: Selçuk (V.Manisaspor)
V.Manisaspor'un başarılı ismi Selçuk, ceza sahası dışından topa voleyle nefis vurarak haftanın en güzel golüne imza attı.

Haftanın karması
H.Kabze (G.Saray) Servet (Sivasspor) M.Topuz (Kayseri) Yusuf (Denizli)

Haftanın teknik adamı: Bülent Uygun
Sivasspor'da teknik direktör olarak ligdeki ilk maçına çıkan Bülent Uygun, Beşiktaş'ı durdurmakla kalmadı. Hücum futbolunu başarıyla uygulatarak haftanın hocası olmayı hak etti.

Haftanın olayı

Galatasaray'ın ayak sesleri

13. haftada Sakarya'yı yenen G.Saray, F.Bahçe, V.Manisa ve Beşiktaş'ın puan kayıplarıyla en karlı takım oldu. V.Manisa ligde arka arkaya 4. yenilgisini alırken toplam 18 gol kaydedildi.

Ceza tahtası

Runje
Sivas maçında önemli kurtarışlar yapmasına rağmen evlere şenlik bir kafa golü yedi. Kalesini boşatmasının cezasını 32 metreden yediği kafa golüyle öderken Siyah-Beyazlı taraftarın da büyük tepkisini topladı.

ERSUN YANAL
Daha bir ay önceye kadar göklere çıkarılan Ersun Yanal kötü gidişe hiçbir önlem alamıyor. Ankaraspor maçında yine futbolun temel kurallarına aykırı hatalar yaparak yenilgide çok büyük rol oynadı.

Kart görenler

Sarı kartlar:
Yasir, Mehmet, Hakkı, Petkoviç (Sivasspor), Capurro (Sakarya), Egemen, Sumulikoski, Cumhur (Bursa), M.Hanifi, Krita (Gaziantep), Batista, A.Belal, Sedat, El Saka (Konya), Bülent, Uğur (Kayseri), Da Silva, Aytekin, Ceyhun, Sedat (A.Gücü), Emre Toraman (Erciyesspor), Eren, Engin, Gökhan (G.Birliği), Çağdaş, Hasan, Umut (Trabzonspor), Uğur, Dziewicki, Metin, Straka (Antalyaspor), Nizamettin, Holosko, Rafael, Burak (Vestel Manisaspor), Hürriyet, Özer (Ankaraspor)

Sarı kart cezalısı:
Egemen, Sumulikoski (Bursaspor), Batista (Konyaspor), Da Silva, Sedat (A.Gücü), Emre Toraman (Kayseri Erciyesspor), Hasan Üçüncü (Trabzon), Özer (Ankaraspor)

Kırmızı kart: Fevzi, Johana (Vestel Manisaspor)

Kader anı
Denizlispor-F.Bahçe maçının 84. dakikasında tam anlamıyla bir kader anı yaşandı. Ceza alanı içine ortalanan topa Adriano dönerek mükemmel vurdu. Kale direğinden dönen top evsahibi ekip adına bir şanssızlıktı. Trabzon-Antalya maçının 81. dakikasında ceza alanı içinde topla buluşan Umut, Cordoba'dan sıyrılamayınca mutlak bir gol pozisyonunu heba etti.

Galatasaray 5 puan farkı korudu

PAF Ligi'nde Galatasaray, Sakaryaspor'u yenerken haftayı Fenerbahçe ve Beşiktaş da galibiyetle kapattı. Zirvenin bir başka iddialı takımı Gençlerbirliği ise Erciyes'e yenilerek yarışta şimdilik geriye düştü. Bu hafta oynanan hiçbir karşılaşma berabere sonuçlanmazken 7 evsahibi, 1 deplasman takımı sahadan 3 puanla ayrıldı.

PAF Ligi maç sonuçları
V.Manisa-Ankara 3-1
Trabzon-Antalya 2-0
Beşiktaş-Sivas 3-1
G.Antep-Bursa 2-1
A.Gücü-Ç.Rize 2-0
Denizli-F.Bahçe 0-1
G.Saray-Sakarya 3-1
Erciyes-G.Birliği 3-1
Konya-Kayseri 2-1




DİĞER SPOR HABERLERİ
Tigana düşünsünMilli korku!
Ocak harekatıAslan pusuda
İtalya çıkarmasıAlex'in ince hesabı
Musampa kovuluyorSabıkalı çıktı
Eskişehir'e Can geldi: 3-1Hope birinciliğe yakın
Haber turu...Spor turu
SAKLAMBAÇ
Bu Bu hikaye çok tanıdık
Başrolünde Tuğçe Kazaz'ın rol aldığı Can adlı TV filminin senaryosu...
Ortaya karışık acayip bir şeyim
Türkiye'nin de Angelina'sı var
Para kimde güç onda
Depresyona dikkat!
Biz dalga geçiyoruz tüm dünya...
Türkçe'nin güzel savunucusu
EKONOMİ
İşadamı İşadamı 'hava taksi'yi sevdi Esas'ın 3. helikopteri yolda
Esas Holding'in şirketi Medair'in saati bin 800 euroya başlattığı...
Sabit vergi artışı TEKEL'i...
Sıcak para faize koştu
Bilgi verilmediği için AB'nin...
Avrupa 6'ncısı olacağız...
Kuyumculuk bitiyor, birlik...
Bütçe 2.4 milyar YTL açık...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Sisli 12°C 8°C 
ANKARA Sisli 9°C 2°C 
İZMİR Az Bulutlu 15°C 9°C 
ANTALYA Parçalı Bulutlu 20°C 12°C 
ADANA Sağanak Yağmurlu 19°C 10°C 
EKONOMİ
IMKB E: 39.030,300 D:% -1,51
DOLAR S: 1,453 D:% 0,83
EURO S: 1,863 D:% 0,65
GÜNE BAKIŞ
MAGAZİN
GÜNCEL
AKTÜEL
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Künye | Ana Sayfa
    Copyright © 2003, 2006 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu