Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Arşiv | Ana Sayfa
Bugün: 08 Kasım 2006  

'Erkekler beyinsiz'



atv'de yayınlanan 'Denemeye Değer'de Ozan Orhon'la biten evliliklerine bir şans daha vermek için buluşan Yeşim Erçetin, programdaki erkeklere ait sert söylemleriyle gündeme oturdu. Eski eşine psikolojik sorunlu olduğu gerekçesiyle çocuğunu göstermeyen şarkıcıya, Aliye dizisinden esinlenerek 'Dişi Sinan' yakıştırması yapılıyor. Erçetin "Ozan'ın agresif tavırları düzelene kadar çocuğumuzu göstermeyeceğim. Çocuğumun onun sorunlarından etkilenmesini istemiyorum. Bencil düşünüp, çocuğumu koz olarak kullanmıyorum" diyor. "Erkeklere Etek Giydirmek Lazım" ve "İmalat Hatası" gibi sözlerle erkeklere kin kusan şarkıları albümünde bulunduran Erçetin'e "Bu şarkı Ozan Orhon'a bir gönderme mi?" diye sorduğumuzda "Ozan şarkıyı ilk duyduğunda bana mı yazdın?' dedi. Ben de ona 'sana olacak bir etek yok' dedim. O zaman çok şişko olduğu için ona giydirecek etek bulamazdık" diyor. Yeşim Erçetin, dünyanın en akıllı varlıklarının kadınlar olduğunu belirterek "Erkekler kadınlardan daha az bir beyne sahip" diyor.

*Özel yaşantınızı niçin ekrana taşımayı tercih ettiniz? Türkiye'de evliliğini yürütemeyen birçok çift var. Belki burada benim evliliğimle beraber başka evlilikler de kurtulacak. Belki ders alacaklar. Programın sonu nereye varacak bilinmez ama bu program beni çok rahatlatıyor.

*Nasıl rahatlatıyor? Sorunları ve neler yaşadığımızı görüyorum. Benim için çözüm olacak. Belki kadınlar benim sayemde özgüvenlerini kazanacaklar. Beni seyrettikçe nasıl davranmaları gerektiğini anlayacaklar. Çünkü kadınlar hayattan korktukları için yapmak istediklerini yapmıyor. Daima erkeklerin dedikleri oluyor ve buna karşıyım. Erkeklere nefretim yok ama eşitliği savunuyorum.

*Ekrandaki söylemlerinize gelebilecek tepkile- re hazır mısınız? Bir şey yaparken her zaman iki defa düşünürüm. 'Acaba yanlış yapar mıyım' diye. Bana göre bu yaptıklarım doğru. Kendi doğrularımın peşinden gitmeye asla korkmam.

*Evliliğiniz sayesinde ünlü olduğunuz düşünülüyor... Evlendiğimde her şeyi bırakıp yemek yapan, çocuğa bakan, Ozan'ın dediğinden çıkmayan bir kadın oldum. Ozan'dan ayrıldığımda düşündüğüm tek şey nasıl para kazanacağımdı. Bütün yük omuzuma bindi. Önüme çıkan fırsatları değerlendirdim. Şarkıcılık eskiden beri yapmak istediğim bir şeydi. Kasetimi Ozan finanse etmedi, bana şan dersi vermedi. Tırnaklarımla kazıya kazıya buralara geldim.

*Eski eşinizin psikolojik problemleri olduğunu söylediniz... Ozan agresif. Kendini tutamıyor. Problemlerini kabul etmiyor olabilir ama ciddi sorunları var.

*Her şeyinizi kamera önünde yaşıyorsunuz. Çocuğu- nuz bunları izliyor mu bilmiyorum ama ya izlerse... Çocuğuma TV seyrettirmiyorum. Programda her şeyi açıklamıyorum. Halk Ozan'ın haklı olduğunu söylüyor ama Ozan'ın agresifliklerini görse benim tarafıma geçer.

*Boşanma nedeninizi öğrenebilir miyiz? Şiddet, tartışma, anlaşamama gibi bir sürü şey.

*Ozan Bey kariyerindeki inişi evliliklerine bağladı... Evlenmeyecekti o zaman. Ozan'ın kimseye güveni yoktu. Evliliğimizin bitmesinin başlıca nedeni onun kıskançlıkları.

*Size çocuğunuzu göster- mediğiniz için 'Dişi Sinan' yakıştırması yapılıyor... Çocuğumu göstermememin nedeni onun sağlığı. Ozan'ın agresif tavırları düzelene kadar göstermeyeceğim. Bencil düşünüp, çocuğumu koz olarak kullanmıyorum.

*Cüneyt Tek ile ilgili aşk dedikoduları var. Bunun dı- şında stüdyoya gelen çiçek ve yüzük var... Cüneyt yakışıklı biri. Ama arkadaşım. Hayatımdaki biri olsa 'Ozan'la evlenmeyi düşünmüyorum' derdim. Çiçek ve yüzük bir hayranım ya da geçmişte ilişki yaşadığım birinden olabilir.

*Ozan Bey olabilir mi? Onun böyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Belki insanları kendi tarafına çekmek için böyle bir oyun yaptı...

*Barışma umudunuz var mı? Çok hafif bir yumuşama oldu ama onun agresif tavırları eski moduma dönmemi sağladı.

*Ozan Bey neler yaparsa barışırsınız? Kendini toparlayıp biraz sakinleşse. Bencil, egoist ve kıskanç olmasa, ben maçoyum tavırlarında olmasa. Mafyacılık oynuyormuş gibi konuşmasa ve Kurtlar Vadisi triplerine girmese belki yeniden bir araya gelebiliriz.




DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
Kader buymuşBoşandıktan sonra ilk kez
Ser veriyor sır vermiyorAçık lise şiddete çözüm mü?
Hayatları belgesel olduTürk'üm mutluyum
Kalbimiz sağlıklı mı?Kişiliğinizi öğrenmenin yolu
Münih de ÇakkıdıOkulda şiddete çözüm
Pınar'ın her sevgiliye...Cahide'ye övgü
Çöpçü de olsa olur!Her yanını dövdürmüş
Ata'yı anacağızElton John ile aynı sahnede!
Yalın, dışa açılıyorSon şansını kullanıyor
Sırılsıklam oldularŞehrin ortasında okyanus...
Dernek kurup destek oldularMutsuzluk şişmanlatıyor
Alkol genleri bozuyorZihin yorgunluğuna çözüm: badem
Miras kavgasıKöpekler bitti sırada kediler
Giymek hem para hem vücut ister!Fazla seksi değil
Bilgisayar tutkunuJolie, Hintliler'in...
Altı kaval üstü ŞeşhaneYeni yüzler eski hisler
'Şeker' yardımı'Cep' bağımlısı
Yaş ilerlemiş iş bitmemiş!Acil servis
Günün mönüsüRüya yorumları
Aşk mesajları
GÜNCEL
Eşkiya Eşkiya Merkez'de
Dünya Ticaret Merkezi'nde bir işadamını otomobiliyle kaçırmak isteyen...
Otur İstanbul Sıfır
Resmi işkence
Hakarete jet ceza
'Müzakereler duracak' iddiası
Yok mu malikane alan!
İzmit'teki prefabrik Rize'de
SPOR
Kar Kar panteri: 4-0
Yoğun kar yağışı altında, çizgilerin dahi görülmediği ağır bir sahada...
Çok iyi bir takımım var
Yenileri sırada
Kov kovabilirsen
Ne istifa ettim ne de düşündüm
Deivid'in marifeti
F.Bahçe yine boş dönecek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Sisli 15°C 8°C 
ANKARA Sisli 9°C 0°C 
İZMİR Parçalı Bulutlu 19°C 8°C 
ANTALYA Parçalı Bulutlu 20°C 8°C 
ADANA Parçalı Bulutlu 20°C 6°C 
EKONOMİ
IMKB E: 40.163,700 D:% 1,23
DOLAR S: 1,446 D:% -0,17
EURO S: 1,848 D:% 0,35
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Künye | Ana Sayfa
    Copyright © 2003, 2006 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu