Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Ana Sayfa 28 Ekim 2006

Cinayet çıkabilir



Saracoğlu Migros Tribünü saatli bomba gibi. Başkan Aziz Yıldırım, aleyhine bağıran Genç Fenerliler'i ekarte etmek için Esenler Grubu'na destek verdi. Sinirler gergin, kardeş kavgası kapıda. Dikkat!

***

Bu işin sonu cinayete gidiyor!

Fenerbahçe tribünlerine bir haller oldu. Muhteşem Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki o müthiş atmosfer, yerini karmaşaya bıraktı. Özellikle Migros Tribünü'nde işler hiç iyi gitmiyor. Sürekli olarak Genç Fenerbahçeliler'in yer aldığı bu tribüne, Aziz Yıldırım'ı destekledikleri iddia edilen Esenler Grubu'nun girmesi ortamı fena halde gerdi. Her maçta kavga çıkıyor. Kardeş kardeşe vurur hale geldi. Ve ne yazık ki buna kimse, "dur" demiyor ya da demek istemiyor! Bunun sonu da hiç hoş görünmüyor. Tribünlerin ileri gelenleri "Haftaya ligde oynanacak G.Antep maçına dikkat. Bu tribünde bir kaç kişi bıçaklanabilir. Bu artık kaçınılmaz" diyorlar.

Start Bursa maçında
F.Bahçe yönetiminin tribünlerdeki sıkıntısı ilk olarak Bursa maçında ortaya çıktı. Önde gelen taraftar gruplarından Genç F.Bahçeliler'in 3 yıldır Aziz Yıldırım'a karşı tavır takındığı herkes tarafından biliniyordu. Fakat Bursa maçında bu grubun kalesi olan Migros Tribünü'ne giren bir grubun açtığı, "Büyük Başkan yanındayız" pankartı ortamı gerdi.

Aynı görüntüler oldu
Bu gerginlik Kadıköy'de oynanan ligdeki Kayserispor ve kupadaki Gaziantepspor karşılaşmalarında ise zirve noktaya ulaştı. Migros Tribünü'nde, Genç Fenerbahçeliler'in tezahüratlarını bölmeye çalışan ve zaman zaman, 'Büyük Başkan" tezahüratı yapan bu grup Esenlerliler olarak biliniyordu. Peki neler oluyordu F.Bahçe tribünlerinde? İşte yanıtı...

Yıldırım'dan destek
2000 yılında Başkan Aziz Yıldırım, ilk istifasını açıkladığı dönemde, GFB, Bağdat Caddesi'nde yürüyüş düzenleyerek, "Taraftarız biz çekeriz cefa, büyük başkan bizi bırakma" diye tezahürat yapar. O dönem Aziz Yıldırım da GFB'ye karşılaşmalara girmeleri için bilet verdiğini kabul eder ama sonrasında bunun yanlış bir davranış olduğunu açıklar.

GFB büyümeye başlar
Aziz Yıldırım göreve geri döner. Ama GFB'yle arasına kara kedi girmeye başlar. Çünkü GFB büyümüştür. Bunu tehlike olarak gören yönetim bilet olayını keser. Bunda Aziz Yıldırım'a "GFB ileride sana tehlike olur" şeklinde uyarıda bulunan bazı kesimlerin önemli rol oynadıkları ileri sürülür. Ve Başkan Yıldırım bu seslere kulak verir.

Bitirmeye karar verdi
Artık Aziz Yıldırım, Genç Fenerbahçeliler'i bitirmeye, silmeye kesin karar verir. Bu arada Başkan Yıldırım bugüne kadar yönetiminden ayrılan veya kendisiyle ters düşen Sadettin Saran, Hakan Bilal Kutlualp, Tahir Kıran gibi isimleri dönem dönem Sarı-Lacivertli taraftarlara bedava bilet verip kendisine muhalefet yaptırmakla suçlar.

5 YTL'ye bilet satıldı
Şimdilerde ise yönetimin GFB'yi bitirmek için diğer bir grup olan Esenliler-Bahçeli Grubu'na destek verdiği öne sürülüyor. Hatta Başkan Aziz Yıldırım'ın bu gruba son Gaziantepspor maçında Migros Tribünü'nden 1500 bilet verdiği ve grup elemanlarının da 10 YTL'lik biletleri stat dışında 5 YTL'ye sattığı da iddia ediliyor.

Destek sonrası köstek
Başkan Aziz Yıldırım, Genç Fenerbahçeliler Grubu'na ilk başta büyük destek vermesine rağmen son üç yıldır savaş ilan etmiş durumda. Şimdilerde ise Başkan Yıldırım'ın adı Esenler Grubu'yla anılıyor. Hatta başkanın Kadıköy'deki maçlar için bu gruba 1000 bilet verdiği, deplasman için de 5 otobüs ayarladığı iddiaları sürekli dolaşıyor.

V.Manisa için önlem
V.Manisa, Fenerli taraftarlara 500 bilet ayırdı. Oysa aynı statda geçen sezon 2500 Fenerli vardı. Başkan Yıldırım'ın, 500 bileti GFB'nin eline geçmemesi için Manisa Fenerbahçeliler Derneği'ne verdiği de konuşuluyor. Görüldüğü gibi gerilim her geçen gün daha da tırmanıyor. Ve TAKVİM iş işten geçmeden uyarıyor: Bu işin sonu cinayete gidiyor.


DENİZ DERİNSU

DİĞER SPOR HABERLERİ
Sabrın sonu DeividHaluk Ulusoy desteği kaybetti
Zico'nun zor kararıEskiye dönüş
Tigana'nın öfkesiCelaleddin böyle bir...
Davaya çok sevindiO kadar şerefiz miyim!
Aslan tosladı: 59-85Bayanlar sahnede
Tecrübemizle kazandıkManisaspor rövanşı vermez
Delikanlı G.Antep & A.GücüAkçaabat Sebat...
32 yılda bu hale geldiHedefim 100. Milli forma
Gülüm'den Motosiklet...Sultanlar'da geri sayım
Binbir surat MaradonaG.Saray'ın hedefi hat-trick
Haber turu...Spor turu-1
Spor turu-2
SAKLAMBAÇ
İstanbul'da İstanbul'da büyük bayram coşkusu
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının en görkemlisi İstanbul'da...
Demet şimdi ne demek istedi?
Farklı tatil arayanlara
Bulduğu her şeyi boynuna...
Ürpertici gerçek
Kâbus geri döndü
Stresli iş ortamı hasta ediyor!
EKONOMİ
Koç'un Koç'un 'Paro'lası 5 milyon üye
Plastik kartlarda yıldızlı dönem başladı. Koç Grubu'nun patentli...
Sigara sektöründe bir günlük...
Yabancı turistler cimri çıktı
'Fransızlar çılgınca birşey...
Petrol devlerine kâr yağdı
'Satışlar 600 binin üzerinde...
Kanser ilacı yeniden ödeme...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
ISTANBUL - Par. Bul. 22 C,Açık 14 C
ANKARA - Par. Bul. 19 C,Par. Bul. 7 C
IZMİR - Açık 29 C,Açık 15 C
ANTALYA - Par. Bul. 30 C,Açık 20 C
ADANA - Yağmur 28 C,Par. Bul. 18 C
EKONOMİ
IMKB E: 40.683,250 D:% 0,23
DOLAR S: 1,450 D:% -0,07
EURO S: 1,847 D:% 0,38
GÜNE BAKIŞ
MAGAZİN
GÜNCEL
AKTÜEL
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Künye | Ana Sayfa
    Copyright © 2003, 2006 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu