Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Ana Sayfa 24 Ekim 2006

Süper Lig Panoraması...



Gol krallığı
9 GOL: Alex (Fenerbahçe),
7 GOL: Rafael (V.Manisaspor),
6 GOL: İliç (Galatasaray), Ersen Martin (Trabzonspor),
5 GOL: Diawara (Gaziantep), Gökhan Ünal (Kayseri), Ümit Karan (Galatasaray),
4 GOL: Burak, Bobo (Beşiktaş), Tita (Ankaragücü), Kratochvil (Denizlispor),
3 GOL: Gökhan Zan (Beşiktaş), Tuncay, Lugano, Kezman (Fenerbahçe), Zelenka (V.Manisa), Musa, Balili (Sivasspor), Okan (G.Birliği) Ali Bilgin (Antalyaspor), Yusuf (Denizlispor), Isaac (G.Birliği)
2 GOL: Arda (G.Saray), Ergin, Cem (Ç.Rize), Cenk, Lazarov (Erciyes), Metin, Hakan Balta, Meduda, Caner (V.Manisa), Petrous, Devran, Wederson (Ankaraspor), Burak, Zafer, Sinan (Bursaspor), Yusuf (Denizli), Tümer, (Fenerbahçe), M.Çakır, Iglesias (Kayseri), Yordanov, Ahmed Belal (Konya), Musa (Sakarya), Gökdeniz, Marcelinho, Umut (Trabzon), Anderson, Wooter (Sivasspor), Straka (Antalyaspor), Ceyhun (Ankaragücü)

Haftanın takımı
Sivasspor
Lider V.Manisa'yı yenerek namağlup unvanlarına son verirken çok iyi oynadılar. Gençlerbirliği de haftanın bir başka başarılı takımıydı.

Haftanın hakemi
Fırat Aydınus

Sivasspor-V.Manisa maçında iyi bir yönetim gösterdi. Yardımcı hocalarıyla çok iyi anlaşırken verdiği yerinde kararlarla maçı hatasız tamamladı.

Haftanın karması

Mondragon (G.Saray) M.Çakır (G.Birliği) Wooter (Sivasspor) Alex (F.Bahçe) Ümit Karan (G.Saray) Balili (Sivasspor) Mehmet Nas (G.Birliği) M.Yozgatlı (F.Bahçe) Abdurrahman A.Gücü) Kirita (G.Antepspor) Kratochvil (Denizlispor)

Haftanın Kare Ası

M.Yozgatlı (Fenerbahçe) Kratochvil (Denizlispor) Mehmet Nas (G.Birliği) Mondragon (Galatasaray)

Haftanın Futbocusu
M.Yozgatlı (F.Bahçe)

Kayserispor karşısında sanki yedekliğe isyan edercesine yürekli oynadı. Bir gol attı ve iki golü de hazırlayarak haftanın oyuncusu oldu.

Haftanın golü
Mehmet Nas (G.Birliği)
G.Birliği'nin başarılı futbolcusu Mehmet Nas, ceza sahasının dışından topun gelişine mükemmel vurarak haftanın en güzel golünü kaydetti.

Kart görenler
SARI KARTLAR:
Ümit, Selçuk (V.Manisa), Hakkı, Petkoviç (Sivas), Haminu, Kerem, Traore, Isaac (G.Birliği), Hüseyin (Trabzon), Frasineanu, İsmail (Bursa), Bilal, Jaba, Hürriyet (Ankaraspor), Ergin, Erdinç, Murat Erdoğan (Sakarya), Bülent, Tomas, Hüseyin (Denizli), Tomas, Ümit, Ayhan, Sabri (G.Saray), Emre, İlkem, Serge Die, Timuçin (Erciyes), Sedat (A.Gücü), El Saka (Konya), Mustafa Gürsel (Antalya), Kirita, Zurita (Gaziantep), Burak (Beşiktaş), Alex, M.Yozgatlı, Edu, Tuncay (F.Bahçe), Kamber, Tayfun, M.Hanifi (Kayseri)
SARI KART CEZALISI: Burak (Beşiktaş), İsmail (Bursaspor), Hürriyet (Ankara),
KIRMIZI KARTLAR: Frasineanu (Bursaspor), Hasagiç (G.Antep), Orhan Ak (G.Saray)

Haftanın teknik adamı
Mesut Bakkal (G.Birliği)

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Trabzonspor karşısında takımını maça çok iyi hazırladı. 3-0'lık farklı galibiyette onun verdiği yerinde taktiklerin rolü büyüktü.

Haftanın olayı

V.Manisa artık namağlup değil
Lig lideri V.Manisaspor, Sivasspor yenilgisiyle namağlup unvanını kaybetti. Haftanın bir başka özelliği F.Bahçe, Beşiktaş ve G.Saray'ın kazanmasıydı. Bu arada A.Gücü ligde ilk galibiyetini aldı.

Kader anı
Erciyes-G.Saray maçının 90+3'üncü dakikası oynanıyor. Sarı- Kırmızılı ekip son saniyelere 2-1 önde girerken Mehmet Sarp'ın 35 metreden vurduğu sert şut G.Saray'ın üst direğine çarpıyor ve bir kader anı oluşuyor. Ç.Rize-Beşiktaş maçının 89. dakikasında Beşiktaş 1-0 öndeyken Dia Cire'nin şutunda Runje mutlak bir golü ayaklarıyla önleyerek kader anına imza attı.

Ceza tahtası

BURAK (Beşiktaş)
Ç.Rize önünde sahanın en kötüsüydü. Böylesine kabiliyetli bir futbolcunun kısa sürede bu kadar düşüşe geçmesine akıl sır erdiremedik. Beşiktaş gibi bir takımda forma giyen bir yıldız daha dikkat etmeli.
İsmet Arzuman
Fenerbahçe-Kayserispor maçında berbat bir yönetim gösterdi. Kezman'a yapılan kasti faulleri görmedi. Alex'e yapılan hareketin futbol lügatındaki yeri penaltıdır. Arzuman bu maçta tel tel döküldü.

GALATASARAY ZİRVEYE ÇIKTI
PAF Ligi'nde geçen sezonun şampiyonu Galatasaray, G.Birliği'nin Trabzonspor'a yenilmesiyle zirveyi ele geçirdi. Galatasaray ile ikinci F.Bahçe arasında sadece 1 puanlık fark var. Bu arada ligde galibiyeti olmayan Vestel Manisa, Sivasspor'u deplasmanda 2-0 yenerek ilk galibiyetini elde etti. Ligde bu hafta fileler 23 kez havalandı.

PAF Ligi maç sonuçları
Ç.Rizespor-Beşiktaş 0-0
G.Birliği-Trabzon 1-2
Erciyes-Galatasaray 2-4
F.Bahçe-Kayseri 4-0
A.Gücü-Konya 0-1

Antalya-G.Antep 3-0
Bursa-Ankaraspor 1-1
Sakarya-Denizli 1-1
Sivasspor-V.Manisa 0-2

HAFTANIN PROGRAMI
FORTİS TÜRKİYE KUPASI: Bugün: 20.00 Vestel Manisa-Trabzonspor, 25 Ekim Çarşamba: 15.00 Ankaragücü-Çaykur Rizespor, Kayseri Erciyesspor-Karşıyaka, Eskişehir-Ankaraspor, 17.30 Bucaspor-Beşiktaş, 20.00 Galatasaray-Bursaspor, 26 Ekim Perşembe 15.00 İnegölspor-İstanbul B.Ş.Bld., 20.00 Fenerbahçe-Gaziantepspor TURKCELL SÜPER LİG: 28 Ekim Cumartesi: 14.30 Denizlispor-Antalyaspor, 19.00 G.Saray-Gençlerbirliği, 29 Ekim Pazar 14.30 Konyaspor-Ankaraspor, Kayseri-Bursa, Ankaragücü-Kayseri Erciyes, 16.00 Beşiktaş-Sakaryaspor, Gaziantep-Sivas 19.00 Vestel Manisaspor-Fenerbahçe. 30 Ekim Pazartesi: 20.00 Trabzonspor-Çaykur Rizespor




DİĞER SPOR HABERLERİ
Lig yeni başladıGerçek Fener bu
Zio'yu örnek alHesap zamanı
Kendinizi affettirinV.Manisa kenetlendi
Samsun 90'da vurduSeyrantepe'de oynayabilirler!
Asfalt ağladı be!Bogdan Tanjeviç'e...
NBA maçları bizi etkilediSultanlar'ı uğurladık
V.Manisa-TrabzonsporFire To Fire hazır kıta
Haber turu...Spor turu-1
Spor turu-2
SAKLAMBAÇ
Otel Otel odasında komaya girdi!
Çılgın Dersane filminin setinden çıkan Tuba Ünsal çılgın bir gece...
Ünlülerin huzur tarikatı...
Ömürden ömür çalan şehir...
Tiyatro sevdalısı Diyar
Göze kesin cözüm: Lazer
En pahalı odalar
10 saatten fazla iş yok
EKONOMİ
İki İki Türk başarı öyküsü yazdı
Biri sürekli yeniliklere kafa yoran bir bankacı. En son icadı Cep...
16 köy çam fıstığıyla köşeyi...
AB istedi, alkol oranı yüksek...
100 bin turizm işçisi işsiz...
Piyasa 8 Kasım'a kilitlendi
Elektriği olmayan köye...
Fabrika kurmak için 349 imza...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
ISTANBUL - Par. Bul. 22 C,Açık 14 C
ANKARA - Par. Bul. 19 C,Par. Bul. 7 C
IZMİR - Açık 29 C,Açık 15 C
ANTALYA - Par. Bul. 30 C,Açık 20 C
ADANA - Yağmur 28 C,Par. Bul. 18 C
EKONOMİ
IMKB E: 39.643,760 D:% -0,45
DOLAR S: 1,460 D:% -0,03
EURO S: 1,844 D:% 0,00
GÜNE BAKIŞ
MAGAZİN
GÜNCEL
AKTÜEL
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Künye | Ana Sayfa
    Copyright © 2003, 2006 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu