Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Ana Sayfa 21 Eylül 2006

Şakanın kralı Yavuz Seçkin

'Avrupa Yakası'nın Sertaç'ı, nam-ı diğer Yavuz Seçkin atv'de ekrana gelen 'Süper Joker' adlı şovuyla da gündemde. Şaka içerikli programıyla izleyiciyi kahkaha krizine sokan Seçkin'in eşi benzeri yok....



Yıllardır yaptığı radyo programlarıyla ve Avrupa Yakası'nda canlandırdığı Sertaç karakteriyle izleyicinin beğenisini kazanan Yavuz Seçkin, atv'de ekrana gelen "Süper Joker" programıyla da adından söz ettiriyor. 'Şakanın kralı burada" diyen Yavuz Seçkin'le izleyeni kahkahaya boğan şakaları ve projeleri üzerine konuştuk.

* Şaka yapmak aslında bir risktir. Ba- zen ters etki de yapabiliyor. Sizin böyle korkularınız olmuyor mu? Ben bu programı yapma kararını şaka formatının ne kadar bozulduğunu gördüğümde aldım. Yapılan şakalar antipatikti. Biz şakaları film gibi yapalım istedik. Şaka yapılanları da dahil edip hep beraber izleyip güleceğimiz şakalar yapmaya başladık.

* Ama en son Nükhet Duru'ya yaptığınız şaka sanatıyı çok sinirlendirdi? Nükhet Duru'ya Sindrella şakası yaptık. Aslında şakayı çok beğendi ve çok da güldük. Kendisini çok seviyorum ve inanılmaz bir şekilde hayranıyım. Zaten insanlar genelde sevdiği kişiye şaka yapıyor. Nükhet Hanım, kendisine yapılan şakayı 'yayınlamayın' diye bir şey bir istemiş, saygı duyduk. Sinirlenme filan yok. Partnerim benden ayrıldı

*
Bir şakanın ortalama hazırlık süresi ne kadar sürüyor? 10 günde hazırlanıyor. Arkamızda oyuncu kadrosu, metin yazarı ve dev bir kadro var. Bana fazla iş düşmediği için açıkcası onlara alkış tutmak lazım. Bu sene atv'nin en renkli şov programı olacağız.

* Televizyon şovmenleri dendiği zaman iki ya da üç isim akla geliyor. Bunlarla se- zon içerisinde kapışacaksınız... Aslında bizim büyük avantajımız var. Çünkü formatımız farklı. Biz sadece şov yapmıyoruz. Programımızda süprizler var. Şakanın kralı, süper şakalar burada olacak. Bu sene gerçekten çok ses getireceğim. Yani 'Süper Joker' bir çok kanalda haber olacak, bir çok gazetede flaş haber olacak, bunu hep birlikte göreceğiz.

* Geçtiğimiz sezon yanınızda Hale Tul- gar vardı. Bu sezon niye yok? Partnerim zaten aynı zamanda da kız arkadaşımdı. O da şimdi Ayla Algan'dan sinema tiyatro dersleri alıyor. Aynı zamanda dans ediyor. İleride çok büyük bir yetenek olacak. Bugünkü formatımızda zaten çok kalabalığız. O ayrıldı, başka bir yolda başarılı olacak inşallah. Ama beraberliğimiz devam ediyor. Volkan gitti hafifledik!

*
Avrupa Yakası'dan bazı oyuncuların ayrılması sizi de etkiledi mi? Şu anda 'Avrupa Yakası'nın efsane olduğu dönem ne hissediyorsak, aynı duyguları hissediyorum. Yine muhallebici tayfası olacağız. Tolga Çevik inanılmaz sıcak biri. Bence bu dizi bu sene değil, önümüzdeki sezon da devam eder. Çünkü gerçekten gelenler gidenleri aratmayacak.

* Ata Demi- rel'in ve ötekilerin ayrılması etkile- meyecek yani.. Gramaj ve kilo olarak fark etti. Biraz daha hafifledik. Öyle devam ediyoruz. Ata'yla da çok iyiydik. Yani Sertaç ve Volkan karakteri gerçekten çok iyi bir ikiliydi. Hatta dışarıda da bizi çok görüşen iki kanka zannediyorlar.

* Dışarıda diyoloğunuz nasıldı? Görüşüyoruz ama yani öyle çok samimi değiliz. Ama gittiğim yerlerde 'Abi Volkan gelmiyor mu?' diye espri yaptığımda bunu gerçek zannedenler çok oldu. Nankörlük iyi bir şey değil

*
Avrupa Yakası sizin oyunculuk ye- teneğinizi de ortaya çıkarmanızda bir aracı oldu gibi? Vallahi işte orada 'yiğidi öldür hakkını ver' yani. Gülse Birsel'e oluşturduğu Sertaç karakterinde beni seçmesinden dolayı çok büyük bir teşekkür borçluyum. Nankörlük iyi bir şey değildir yani. Hayatımda çok fazla bir destek görmedim. Ne bir dayım oldu ne de amcam. Gülse, bana şans verdi. Ben de elimden geleni yaptım.

* Sertaç'ı şimdi neler bekliyor? Sacit'le Sertaç ikilisi keyifli işler çıkaracak. Sacit kendi halinde bir tip gibi görünse de o da aslında delikanlı olan, sözünü esirgemeyen biri. Sonuçta Volkan biraz daha saftı. Sacit'te biraz daha zorlanırız. Yeni bölümlerin çok sıcak olacağını düşünüyorum. Avrupa Yakası bence bu sene yine lider olur.

* 'Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu' filminde de izeleyeceğiz sizi... Film 12 Aralık'ta vizyona giriyor. Ben orada çaycı robot Muzaffer'i canlandırıyorum. Benim ilk sinema filmim ama pek zorlanmadım. Tribünü kurduk. O filmin mutlaka devamı gelir. Bence mükemmel bir film oldu. Bunun dışında iki film daha var. Onlarda önümüzdeki şubat ve mart aylarında kesinleşecek. Savaş- komedi var bir tanesinde. Ben orada kötü bir karakteri canlandırıyorum. Kötü ama komik bir karakter. Bir tanesi de yine bir içimizden bir kesit.

* Yıllardır Cüneyt Arkın taklidi yapı- yorsunuz ve şimdi filmde de beraber oy- nadınız... Heyecanlandınız mı? Benim hayatımda unutumadağım anlardan biri. Kendisiyle ilk defa sette tanışma fırsatı yakaladım. Gerçi birbirimizden haberdarız. Bir kaç yerde görüştük ama böyle ilk defa sohbet etme fırsatı yakaladık. Zaten çocukluğumdan beri hayranı olduğum için en çok onun tiplemesini yapmayı seviyorum. Cüneyt Abi de beni izlerken çok güldüğünü ve eğlendiğini söyledi. Ya Nuri Alço olsaydık?

*
Komedyenler günlük yaşantılarında da sürekli espri yapan insanlar olarak bili- nir. Kendinizi sürekli komik olmak zorun- da hissediyor musunuz? Normal hayatımda tipleme ve taklit yapmayı sevmiyorum aslında. Bana her zaman taklit yaparak gezen bir adam muamelesi yapıyorlar. Normal zamanımda durgun, düşünceli, dalgın, sürekli bir şeyler yazan bir adamım. Zaten bir tane futbol- mizah kitabı yazdım. Yani yazarım, çizerim, otururum, izlerim.

* Çevrenizdekiler sizden güler yaz ve espri beklentilerinden sıkılıyor musunuz? Yok canım, en azından sempatik bir görüntümüz var. Yani Tecavüzcü Coşkun olsak, bir Nuri Alço olsak... Biz şanslıyız bu yönden. Onun için ses çıkarmamak lazım.


MUSTAFA KIZIL

DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
'Şenol bana da büyük kazık attı'Mankenle modacının...
Evlenmeden olmaz!Bir ibret hikayesi 'Ahh...
'Ben milli servetim'Kadir İnanır yaşlılığa...
Mermerci direksiyonda...Acil Servis
Her yaşın besinleriHastalığa karşı tahıl
'Kendimi milli servet...Vicdanı çalışan biriyle...
Eskiler bir başka!Muhteşem düet
Tekne değil yüzen sarayUyurgezer güzel
Güven sorunu varBeckhamlar frikik ustası
Nasıl formda kalıyorlar?Dişiliğimden ona ne?
Bu göğüsler ev sahibi yaptıAslan bu kez kuzu oldu...
Rüya YorumlarıGünün Mönüsü
Aşk mesajlarıGünün filmleri
GÜNCEL
İhaleye İhaleye tepki büyüyor
CHP Antalya Milletvekili Nail Kamacı, 29 yıllığına kiraya verilmesi...
Hanedanı saray çekti
Masal gibi düğün
En acı tesadüf
Önce dolandırdı sonra öldürdü
İranlı bakanları indirdik
İhanete yakın takip
SPOR
Ersun Ersun gitmek isterse izin veririm
Kendisinin de koyu Fenerbahçeli olduğunu belirten Çubukçu, "Yanal'a...
Ayrılık sinyali
Bu ne sevgi ah
Alex korkusu
Çılgına döndü
Her şey sil baştan
G.saray benı iyi tanır
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
ISTANBUL - Yağmur 26 C,Yağmur 17 C
ANKARA - Yağmur 27 C,Yağmur 13 C
IZMİR - Par. Bul. 29 C,Par. Bul. 15 C
ANTALYA - Par. Bul. 30 C,Par. Bul. 20 C
ADANA - Yağmur 33 C,Yağmur 22 C
EKONOMİ
IMKB E: 38.275,020 D:% -0,18
DOLAR S: 1,471 D:% 0,17
EURO S: 1,864 D:% -0,03
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Künye | Ana Sayfa
    Copyright © 2003, 2006 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu