Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Ana Sayfa 16 Eylül 2006

'Daha on fırın ekmek yemem gerekiyor'

atv'de yayınlanan Selena dizisinde rol alan Sinem Kobal, mütevazılığı ile dikkat çekiyor. Rol aldığı dizilerde oyunculuğunu kanıtlasa da Kobal, "Daha 10 fırın ekmek yemem lazım" diyor.



ADINI rol aldığı 'Dadı' dizisiyle duyuran Sinem Kobal, oyunculuk basamaklarını yavaş yavaş tırmanarak sonunda başrol koltuğuna oturdu. 'Lise Defteri' ve 'Nefes Nefese'de oyunculuğunu iyice pekiştiren Kobal, şimdi atv'nin iddialı dizilerinden 'Selena'da hem güzelliği hem de yeteneği ile kendinden söz ettiriyor. Bu dizide başrol oynaması kadar güzel yıldızı sevindiren bir başka olay da, sonunda üzerinden okul üniformasını atmış olmak. Oynadığı dizilerde genellikle üzerinde forma olan lise öğrencisini canlandıran Kobal, 'Selena' sayesinde üzerine yapışan bu kimlikten kurtulmuş oldu. 'Dünyayı Kurtaran Adam' isimli film ile Yeşilçam'a da adım atan güzel oyuncuyla, özel hayatı, projeleri ve dizisi ile ilgili keyifle okuyacağınız bir röportaj.

TİYATRO TEK HAYALİ
*
Yoğun bir temponuz var değil mi? 13 yaşından bu yana ekrandayım. Haftanın beş günü setlerde, geceli gündüzlü çalışmakla geçiyor. Diğer kalan iki gün ise dinleniyorum ve sevdiklerime zaman ayırıyorum. Şu anda 19 yaşındayım. Geri dönüp baktığımda altı yıl ne kadar da çabuk geçmiş diyorum.

* Başarınızın sırrı ne? Başarının sırrı bence başarı. Bu sektörde çocuk yıldızı olup da devam etmek zordur. Ama ben 'Dadı' dizisinde küçük kızdım ve sonra onların gözü önünde büyüdüm. Bu yüzden de bana 'Küçük' lakabını takmadılar.

* Kendi hikayeniz var mı? Hikaye üretmek konusunda başarılıyım ama senaristlerin yaptığı işi yapamam. O apayrı bir şey. Ancak ileride en çok istediğim büyük bir tiyatro projesi. Şimdi de teklifler var ama vakit ayıramıyorum.

* Tiyatro önemli yani... Tiyatroyu çok seviyorum. Bir sezon Uygur Tiyatrosu'nda oynadım. Ama bölünmek doğru olmuyor. Hiçbirine gereken emeği veremiyorsun. Tiyatroya saygı duyuyorum ve hakkını veremeyeceksem başlamak istemiyorum.

AŞK YOLUNDA
*
Hayranlarınız kimler? Kendi yaşıtımdaki ve özellikle 10-18 arası kızların temsilcisiyim ben. Yani en azından öyle görüyorum. Zaten fan clup ve mail adresimden hayranlarımın aşırı olduğunu biliyorum ve bu beni çok mutlu ediyor.

* Peki ya aşk? Özel hayatımla ilgili konuşmayı sevmiyorum ama bildiğiniz gibi mutlu bir ilişkim var ve her şey güzel. Çalışmadığım zaman zaten aileme vakit ayırıyorum.

* 'Selena' için neler söyleyeceksiniz? Yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Çünkü dış mekan çekimleri çok fazla. Aylardır aikido dersleri alıyorum. Güzel aikido öğrendim. İnanılmaz güzel efektlerimiz var. Çok iyi bir ekiple çalışıyoruz.

İDOLÜM ŞORAY
*
Meslekte örnek aldığınız isimler var mı? Benim idol olarak beğendiğim çok insan var. Bu isimler arasında Türkan Şoray ilk sırada yer alıyor. Türkan Şoray'ın azmine, çalışmasına, yeteneğine hayranım. Ama onlar gibi olmak değil de, daha farklı bir şekilde 'ben' olabilmeliyim. Başarıyla, yetenekle, kaliteyle bir yer sağlayabilmek oyunculukta en büyük hedefim.

* Rolünüz için aikido dersi aldığınızı söylediniz. Bu da gösteriyor ki, oyunculu- ğu çok ciddiye alıyorsunuz. Evet, çünkü canlandırdığım karakter çok iyi dövüşüyor. Akıllı, mantık oyunları yapan, çok muzip bir karakter. İki aydır Sevgi Aksoy'dan aikido dersleri alıyorum. Çok kısa zamanda, günde dört saat çalışarak, temel hareketleri öğrendim. Selena farklı bir karakter. Daha çekimler başlamadan bu karakter için ciddi ciddi hazırlandım. Yaptığım işlerde biraz mükemmeliyetçiyimdir.

'YAŞIMI OYNUYORUM'
*
Selena'yla benzer taraflarınız var mı? Benden çok farklı, o süper güçlere sahip. Keşke onun gibi olabilseydim.

* Önceki dizilerinizde sizi üni- formalı öğrenci olarak görüyor- duk. Burada üniformayı üstünüz- den atmışsınız. Ben okuldan mezun olmuştum ama bir türlü üniformayı üstümden atamamıştım. Gençlik dizilerinde yer almak çok keyifli bir şey. Genç bir oyuncu olarak kendi yaşımı oynamak da çok güzel bir şey. Selena da gençlik projelerinden sonra yapabileceğim en doğru projelerden biri.

* Geriye baktığınızda kendinz- de nasıl bir gelişme görüyorsun? Çok büyük bir gelişme görüyorum. Bir çok şey öğrendim oyunculuk adına ama daha öğrenecek pek çok şey var. Yani yiyecek on fırın ekmeğe daha ihtiyacım var. 'Dadı'da çocuktum. Şimdi oyunculuk hem eğlence hem de işim oldu. Şimdi her şeye daha farklı bakıyorum. Onun dışında 'Selena'da üç tane küçük kızımız var. Onları görünce 'Dadı'daki dönemlerimi hatırlıyorum. Çünkü ben de onların yaşında başlamıştım. Onlarla o yüzden çok güzel bir elektriğimiz var. Onları gördüğümde 'Dadı' yıllarım aklıma geliyor ve bunu onlara da söylüyorum.


İsmail BAYRAK

DİĞER PAPATYA HABERLERİ
Kelepçeye esir oldu!İşte sarı Asena!
Ayşe Hatun topa tuttuİhmalkârlık mı kader mi?
Haydi çocuklar okulaTürkiye'nin altın festivali
Sağlık doğada saklıYepyeni bir Jennifer
Acil servisKendi çocuğum diye...
Sevgili okurlarım merhabaRüya yorumları
AŞK mesajlarıEvinizi yeniliyoruz
El emeği göz nuruEviniz İçin Parlak Fikirler
Hayat kurtaran yiyeceklerSeren'in başına gelenler
Günün MönüsüMum gibi eridiler
Erotik pozlarına günah çıkarttı'Genç sanatçılar saygısız oldu'
Emrah hayatın şifresini çözmüşBir başka gece
Tıpkısının aynısı.!Mis yerine koklarım seni
Saatler olsunÇok cool
Rengarenk ayaklarAltınla mavinin dansı
Betty Boop efsanesi geri döndüŞehir erkeği artık daha şık
Kaç yıl sürecek bu?Sıcacık şapkalar
AlbümlerEğlence takvimi
Meg Ryan gibi onun da...Çeteyi kurduk, sizi de bekleriz
GÜNCEL
Hocaya Hocaya '0' puan
Sınava kısa kollu elbise ile gittiği için öğretmeninin 'E-5'e git'...
Düdüklü kumar
Milliye yok, dansçıya var
Saniye saniye takip
Fındıktan canavar çıktı
İki asırlık ceza
İstanbul'a metrobüs
SPOR
Fener'in Fener'in ilk adayı Yanal
UEFA Kupası'nda Randers önündeki kötü futbol ve turun kaybedilme...
Denizli maçında kavga etmişler
Polat raconu kesti!
En çok G.Saray'dan çektik
UEFA'da final mi? Bu mümkün...
Sivas uyarısı
Lider Manisa: 5-0
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
ISTANBUL - Par. Bul. 25 C,Par. Bul. 16 C
ANKARA - Par. Bul. 24 C,Par. Bul. 9 C
IZMİR - Par. Bul. 30 C,Açık 18 C
ANTALYA - Açık 33 C,Açık 22 C
ADANA - Açık 32 C,Açık 21 C
EKONOMİ
IMKB E: 38.143,910 D:% 1,77
DOLAR S: 1,468 D:% -0,51
EURO S: 1,858 D:% -1,09
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
     
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Künye | Ana Sayfa
     
     
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu