Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Ana Sayfa 15 Eylül 2006

Spor turu



Potada F.Bahçe ve Beşiktaş aynı grupta
BASKETBOLDA
2006-2007 sezonu Türkiye Kupası kuraları dün İstanbul'da çekildi. Ligde mücadele edecek 16 takım 4'erli 4 grupta eşleşti. Konya, Manisa, Adapazarı ve Samsun'da 28 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında tek devreli lig usulüne göre yapılacak maçlarda gruplar şöyle oluştu: A Grubu: (Konya) F.Bahçe Ülker, Beşiktaş Cola Turka, TOFAŞ, Mersin Belediyesi. B Grubu: (Samsun) Selçuk Üni., Banvitspor, Telekomspor, Beykoz. C Grubu: (Manisa) Darüşşafaka, E.Pilsen, Tekelspor, Kolejliler. D Grubu: (Adapazarı) Galatasaray Cafe Crown, Alpella, Pınar Karşıyaka, OYAK Renault.

Akçaabat Sebat'ın dönüm maçı olacak
AKÇAABAT
Sebatspor Futbol Şube Sorumlusu Halil İbrahim Akçay, Karşıyaka maçının kendileri için dönüm noktası olacağını söyleyerek, "Sahaya mutlak galibiyet için çıkacağız. Eğer bunu başaramazsak içinde bulunduğumuz şartlar çok daha ağır hale gelecektir'' dedi.

Bucaspor artık özgüven kazandı
BUCASPOR
Menajer Sedat Gündoğdu, Fethiyespor deplasmanında elde ettikleri galibiyetle, oyuncuların yeniden özgüven kazandığını belirtti. Gündoğdu, Fethiyespor deplasmanına sıkıntılı gittiklerini ve zorlu bir 90 dakika geçirdiklerini sözlerine ekledi.

Atilla Kağankaya hayatını kaybetti
ESKİ
Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcılarından Atilla Kağankaya vefat etti. Tedavi gördüğü Bayındır Hastanesi'nde, 58 yaşında vefat eden spor camiasının sevilen isimlerinden Kağankaya için bugün Ankara Gençlik Spor İl Müdürlüğü önünde tören düzenlenecek.

Futbolda 16 Yaşaltı Takımımız mağlup
16 Yaş Altı Genç Milli Futbol Takımı, Rusya ile yaptığı özel maçı 2-1 kaybetti. Ahmet Ceyhan yönetimindeki millilerin, Moskova'daki Bronnitsky Stadında oynanan karşılaşmadaki tek golünü, Cemre kaydetti.Milliler, Rusya ile 2 gün önce yaptıkları ilk maçı da 5-0 kaybetmişti.

İstif: Saffet Susiç ile çıkışa geçeceğiz
ÇAYKUR Rizespor Basın Sözcüsü Orhan İstif, teknik direktör değişikliğinin takıma olumlu yansıyacağına ve Saffet Susiç ile çıkışa geçeceklerine inandıklarını söyledi. İstif, Türkiye'de başarılı olmuş bir hoca. Kendisinin Rizespor'a faydalı olacağına inanıyoruz'' diye konuştu.

Karadeniz Maratonu yarın start alıyor
KARADENİZ
'e kıyısı olan 7 ülke master atletlerinin katılımıyla koşulacak Karadaniz Süper Maratonu'nun startı, yarın İstanbul'dan verilecek. Organizasyona, Türkiye, Bulgaristan, Romanya, Moldova, Ukrayna, Rusya ve Gürcistan'dan master atletler katılacak.

Hakeme küfür etmenin bedeli 7 bin YTL
ÜNİVERSİTELER arası maçta MHK Üyesi Lale Orta'ya küfreden futbolcu Seymen Özay, 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme Özay'ın sabıkasız olması nedeniyle cezayı 7 bin 80 YTL paraya çevirdi.

Bandırma Banvitspor İtalya'da hazırlanıyor
BASKETBOL
Ligi'nin iddialı takımlarından Bandırma Banvitspor, yeni sezon hazırlıklarını İtalya'da sürdürüyor. Banvitspor, İtalya 1.Lig takımı Montegranaro ile yaptığı hazırlık maçını 86-72 kazandı.

Gaziantepspor'a sponsor desteği morali
G
.ANTEPSPOR'un sponsoru olan Honda firmasının, teknik kadro ve yabancı futbolculara 11 adet otomobil hediye edeceği bildirildi. Başkan Vekili Bülent Mamatoğlu, bu jestin takıma moral sağladığını açıkladı.

Hatay deplasmanda kazanmayı hedefliyor
HATAY
Başkanı Necdet Bök, Adıyaman karşılaşmasında, galibiyetten başka sonuç düşünmediklerini söyledi. Bök, ''Hedefi olan bir takımız. Bu nedenle deplasmandan da puan getirmek zorundayız" dedi.

Milli atlet Binali Aslan büyük bir dram yaşıyor
TÜRKİYE
'yi 1994'den bu yana uluslararası maratonlarda temsil eden Binali Aslan, İzmit Belediyesi'nde kürekçi olarak çalışıyor. Aslan, 15 yıldır Körfez İlçesi Belediyesi'nde işçi olarak görev yaptığını söyledi.

Cannavaro'dan ilginç savunma: Formsuzuz
REAL
Madrid'in İtalyan savunmacısı Fabio Cannavaro, Lyon karşısındaki 2- 0'lık yenilginin nedenini, takımının form düşüklüğüne bağladı. Yıldız oyuncu, ''Özelikle birinci yarıda Lyon bizden çok daha hızlıydı'' dedi.




DİĞER SPOR HABERLERİ
Ran-dersini iyi çalış Zico: 2-1Beşiktaş'ta mutlu son: 2-0
İki maçlık ömrü varSiyah-Beyaz çoşku
Tur garanti değilTrabzon geç uyandı: 2-2
Gerets güldürdü!Kayserispor istediğini aldı: 2-3
F.Bahçe'ye protesto...101, 102, 103'te de varım
1 beter 1 şekerOlimpiyat rezaletine...
Başkent'te derbi gibi maçTürkler kazandı
Trabzonspor pes etmediKayseri umutlu dönüyor
Boluspor, zirveye abone 2-1Hızır, Maltepe'nin...
Ofspor, Artvin'i kolay...Dünkü at yarışı sonuçları
Haber turu
PAPATYA
Güzi Güzi hedefe kilitlendi
Yurtdışında adını duyurmayı isteyen Güzide Duran New York Moda...
Patroniçe güzeller
İsteğe bağlı sansür
Nadide Jaguar
Kıyafetleri hep ucuza...
Suyun karayla dansı Sedir Adası
Aşkın bioenerjisi her şeye...
EKONOMİ
60 milyar dolarımız var proje gösterin yatıralım '60 milyar dolarımız var proje gösterin yatıralım'
Türkiye'de yatırım yapmak isteyen 34 Arap işadamı Başbakan ile...
Ramazan vurmasın
'Korkulacak bir şey yok'
Fiskobirlik'in fiyatı 5 YTL,...
Unakıtan: Bütçeyi iyi idare...
Reel kesim güveninde gerileme...
'KDV'yi indirin, meyve suyu...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
ISTANBUL - Açık 24 C,Açık 16 C
ANKARA - Par. Bul. 24 C,Açık 9 C
IZMİR - Par. Bul. 32 C,Par. Bul. 18 C
ANTALYA - Açık 33 C,Açık 22 C
ADANA - Açık 32 C,Açık 23 C
EKONOMİ
IMKB E: 37.478,650 D:% -0,78
DOLAR S: 1,477 D:% 0,20
EURO S: 1,876 D:% 0,37
GÜNE BAKIŞ
MAGAZİN
GÜNCEL
AKTÜEL
     
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Künye | Ana Sayfa
     
     
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu