Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Ana Sayfa 31 Ağustos 2006

Spor turu



Bayan basketçiler Zafer Kupası'nı kazandı
BASKETBOL
Federasyonu tarafından düzenlenen Zafer Kupası Bayanlar Basketbol Turnuvası'nda Türkiye, Slovakya'yı 66-62 yendi. Ay-yıldızlılar'da 17 sayı atan Esmeral galibiyette büyük rol oynadı. Turnuvada Türkiye birinciliği kazanırken, Slovakya ikinci, Finlandiya üçüncü oldu.

Mersin İ.Yurdu'nda hakem isyanı
FORTİS
Türkiye Kupası'- nda Alanyaspor'a deplasmanda 2-0 yenilen Mersin İdmanyurdu'nda, Teknik Direktör Nasır Belci, hakemin, verdiği yanlış kararlarla neticeyi etkilediğini savundu. Belci, Alanyaspor ile yaptıkları karşılaşmada mutlak 2 penaltılarının verilmediğini öne sürerek hakemi eleştirdi.

Adana Demir'de hedef Adıyamanspor
LİG (B) 5. Grup takımlarından Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Durmuş Ali Çolak, "Hafta sonu deplasmanda yapacakları Adıyamanspor maçını kazanıp, hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceklerini" söyledi. Çolak, "Hedefi olan bir takımız. Her şey daha iyi olacak. Adıyaman'ı yeneceğiz" dedi.

Karting heyecanı Çorum'a taşınıyor
PETROL Ofisi Türkiye Karting Şampiyonası'- nın 6. Ayağı, 3 Eylül Pazar günü Çorum'da yapılıyor. Yarışlarda mini kategorisinde 24, Jıca kategorisinde 7 ve Formula A kategorisinde de 7 olmak üzere toplam 38 pilot mücadele edecek. Yarışlar saat 15.00'da start alacak.

Üniversitede dopingle mücadele
TÜRK sporunda son yıllarda artış gösteren doping kullanımı üniversitelerin beden eğitimi ve spor yüksekokulları yetkililerini de önlem almaya itti. Ankara Üniversitesi (A.Ü) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO), giriş sınavlarında bu yıl ilk kez adaylara doping testi uygulamasını başlattı.

Vieri 1500 Euro'ya Atalanta'ya gitti
1998-99 sezonunda Lazio'dan İnter Milan'a 49 milyon dolar gibi rekor bir ücretle transfer olan Vieri, Serie A'da mücadele eden Atalanta'ya aylık 1500 euro karşılığında transfer oldu. Vieri, Inter'deki 143 maçta 102 gol atmıştı.

Golfün nabzı İstanbul'da atacak
9.
Uluslararası Beko Pro-Am 2006 Golf Turnuvası, Kemer Golf &Country Club'da yarın başlıyor. Turnuvaya Türkiye de dahil olmak üzere 10 ülkeden 34 profesyonel golf oyuncusu ile Türkiye'den 102 amatör oyuncu katılıyor. Müsabakalar 3 Eylül'de sona erecek.

Yıldıray Baştürk'ü ikna etmek çok zor
HERTHA
Berlin'de oynayan yıldız futbolcu Yıldıray Baştürk yeni imzaya yanaşmıyor. Menajer Dieter Hoeness, ''Yıldıray kış dönemine kadar düşünmek istiyor. Biz imza atmasını bekliyoruz. Onu ikna etmek için 6 ayımız daha var" dedi.

Okçuluk Şampiyonası'nda ailecek madalya aldılar
TÜRKİYE
Okçuluk Şampiyonası'nda, altın madalyalar aynı aileye gitti. Tunç Küçükkayalar, erkekler olimpik; eşi Songül ise bayanlar makaralı yayda altın madalya kazandı. Tunç Küçükkayalar'ın babası milli okçu, annesi de hakem.

Altay'dan transfer atağı: Erkan, Ömer, Bora imzaladı
Türk
Telekom Lig (A) ekiplerinden Altay, daha önce anlaşmaya vardığı Ömer Kaplan, Erkan Martin ve Bora Rıza Kalyoncu ile sözleşme imzaladı. Kiralık olarak alınan üç futbolcu düzenlenen törenle, kendilerini siyah-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

Ümit Bedel güreşte Dünya Şampiyonu
DÜNYA
Gençler Grekoromen Güreş Şampiyonası, Guatamala'nın başkenti Guatamala City'de başladı. 39 ülkenin katıldığı Dünya Şampiyonası'nın ilk gününde mindere çıkan Türk Milli Takımı sporcularından 74 kiloda Ümit Bedel altın madalya kazandı.

İzmir'de motorspor fırtınası start alıyor
SAFARİ
Motorsporları'nın düzenlenen İpragaz Cup'- a serinin 5. ayağı İpragaz Day Yarış Günü ile İzmir Yarış Pisti'nde devam edilecek. 14 adet 225 beygir gücündeki Honda Type R'ın heyecan veren yarışların ilki 2, ikincisi ise 3 Eylül'de yapılacak.

Kanarya'nın rakibi Randers'den gol şov
F.Bahçe'nin UEFA Kupası'nda karşılaşacağı rakibi Randers, Danimarka Kupası maçında Fjordager'i deplasmanda 10-1 yendi. Karşılaşmanın ilk yarısını 5-1 önde bitiren Randers, gol şovunu ikinici yarıda da sürdürdü ve kupada bir üst tura çıktı.

Engelli
basketçilerimiz İngiltere'ye yenildi: 53-42
4. Avrupa Gençler Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye, ikinci maçında İngiltere'ye 53-42 yenildi. Ekibimiz maçın ilk yarısını da 31-24 yenik kapadı. Şampiyonada 3. maçımızı bugün saat 18.00'de Almanya ile oynayacağız.

5. Uluslararası
Satranç Turnuvası
İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği 5. Uluslararası İstanbul Satraç Festivali başladı. Türkiye'nin yanı sıra 20 ülkeden 500 satranççının katıldığı festival yarın sona erecek. Dereceye girenlere toplam 38 bin 350 dolar ödül dağıtılacağı bildirildi.




DİĞER SPOR HABERLERİ
Fener şampiyon olamaz!Kezman bize gol atamaz
Trabzonspor'a yeni bir sambacıSen misin Aurelio'yu...
Helguera sürpriziAlmanya rüya gördü
Ergün'ün alternatifi yokBugün de bayram olsun
Fenerbahçe bilgi almak...Boğa'dan tek vuruş 1-0
ABD Açık'a Darbeİşte gurur tablomuz
Nihat yine kazanırKalmar, Norrkoping'i rahat yener
Haber Turu...
PAPATYA
Podyum Podyum borsası
Defile başına 10 bin YTL isteyen Aysun Kayacı çok şaşırttı. Peki...
En çekici İnanır
Tatlıses'e yaslan şöhrete...
Bu işin sonu yok
Final için geri sayım
Çılgın kız geliyor
Aşkı oyun sandılar...
EKONOMİ
Seçim, Seçim, çime talebi patlattı pazar 7 milyon YTL'ye çıktı
Belediyelerin seçim yatırımı olarak gördüğü çimlendirme işi, yaklaşık...
Gemiler sigortaya takıldı
Durgunluk sinyalleri FED'i...
Türk müteahhitleri dünya...
Zamda anlaşamadılar memur...
'Körfez'de 360 milyar $ gelir...
Kredi kartı faizleri artıyor
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
ISTANBUL - Açık 35 C,Açık 21 C
ANKARA - Açık 34 C,Açık 13 C
IZMİR - Par. Bul. 33 C,Par. Bul. 19 C
ANTALYA - Açık 33 C,Açık 22 C
ADANA - Açık 33 C,Açık 26 C
EKONOMİ
IMKB E: 36.897,200 D:% 0,57
DOLAR S: 1,472 D:% -0,30
EURO S: 1,886 D:% 0,08
GÜNE BAKIŞ
MAGAZİN
GÜNCEL
AKTÜEL
     
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Künye | Ana Sayfa
     
     
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu