Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Ana Sayfa 16 Temmuz 2006

Spor turu 2



Scolari ayrılmadı
PORTEKİZ Futbol Federasyonu'ndan yapılan bir açıklama ile sözleşmesi Dünya Kupası'nın ardından görevi sona eren Scolari ile iki yıl daha takımın başında kalması yönünde anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Wallece Chicago'da
NBA'in güçlü takımlarından Detroit Pistons'un yıldız oyuncusu Ben Wallece, Chicago Bulls'a transfer oldu. 2.06 metrelik 31 yaşındaki basketbolcü yeni takımına dört yıllığına 60 milyon dolara imza attı.

2018'te sıra bizde
AVUSTRALYA, FIFA 2018 Dünya Kupası'- na talip olduğunun açıkladı. 2010'da Güney Afrika'da yapılacak turnuvanın 2014'te G. Amerika'- da olacağını belirten yetkililer sıranın Avustralya'- ya geleceğini belirtiyor.

Doping kontrolü

JAPONYA'da düzenlenecek Basketbol Dünya Şampiyonası hazırlıklarını İtalya'da sürdüren A Milli Takım'da Fatih Solak ve Serkan Erdoğan, Wada yetkililerine doping kontrolü için idrar örneği verdiler.

Motodrag başlıyor
TÜRKIYE Motodrag şampiyonasının 3. Ayak Yarışları, bugün İstanbul'da yapılacak.Hezarfen havalimanındaki organizasyona, 50 yarışçı katılacak.Yarışların ardından yarışseverler için özel gösteriler yapılacak.

Oğuz Savaş Kartal'la anlaştı
ÜLKER'de şampiyonluk yaşayan ve Mirsad, İbrahim, Ömer ile F.Bahçe'ye gitmesi beklenen Oğuz Savaş, Beşiktaş ile anlaştı. Ümit Milli Takımda da oynayan Savaş'ın Kambala ve Semih'in yanında forma giyemeyeceğini düşünerek Fener'e gitmediği öğrenildi.

Halter camiası Hasan Akkuş dedi
HALTER Federasyonu Birinci Olağan Genel Kurulu'nda, başkanlığa yeniden Hasan Akkuş seçildi. Toplam 194 delegenin yer aldığı seçimlerde 174 oy kullanıldı. Hasan Akkuş 97 oy alarak önde bitirmeyi başardı.Seçim sırasında bazı kişiler oy sistemine itiraz etti.

Boksta Ulusoy ve Aydın 2. turda
BULGARISTAN'ın Filibe kentinde süren ve 40 ülkeden 236 sporcunun katıldığı 36. Avrupa Büyükler Boks Şampiyonası'nda 69 kiloda Bülent Ulusoy ile 60 kiloda Selçuk Aydın rakiplerini yenerek ikinci tura yükseldiler. 81'de Muzaffer Bahram ise elendi.

Süleymanoğlu ile Mutlu barıştı
TÜRK halterinin iki büyük ismi Naim Süleymanoğlu ve Halil Mutlu'nun uzun süren küslükleri nihayet sona erdi. Yaklaşık 2 yıldır birbiriyle konuşmayan ikili, dün Halter Federasyonu'nun genel kurulunda bir araya gelerek tokalaştı ve buzları eritti.

Bayan basketçiler Çek'e yenildi: 70-66
MACARİSTAN'ın Sopron kentinde süren 5. Avrupa Ümit Bayanlar Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye, klasman maçında Çek Cumhuriyeti'ne 70-66 yenildi. Bahar, 21 sayıyla sahanın en skorer oyuncusu oldu. Türkiye, bugün 11'incilik için mücadele edecek.

FIBA toplantısı Türkiye'de
FIBA'nın her yıl düzenlediği Müsabakalar Toplantısı bu yıl ilk defa ülkemizde yapıldı. İzmir'- de devam eden Ümitler Avrupa Şampiyonası için ülkemizde bulunan FIBA'- nın üst düzey yetkililerinin katılımıyla dün gerçekleştirilen toplantıda önemli konular ele alındı.

Yusuf Yıldırım Judo'nun başkanı
JUDO ve Kuraş Federasyonu Birinci Olağan Genel Kurulunda, federasyon başkanlığına Yusuf Yıldırım seçildi. Genel kurula, tek listeyle giren Yusuf Yıldırım, 109 oy alarak özerk federasyonun ilk başkanı oldu. Ünlü aktör Oktay Kaynarca'da yeni seçilen yönetimde yer aldı.

Farfan 20 milyon doları reddetti

PSV Eindhoven'ın başarılı oyuncusu Jefferson Farfan, Portsmouth'- un 20 milyon dolarlık teklifini reddetti. Açıklamada, Hollanda'da 21, Şampiyonlar Ligi'nde de 2 gol atan Farfan'ın PSV teknik heyetiyle görüşüp takımda kalmak istediğini söylediğine yer verildi.

TED Open yarın başlıyor
TED Open 58. İstanbul Uluslararası Tenis Turnuvası yarın başlıyor. TED Kulübü kortlarında gerçekleştirilecek turnuvada ana tablo maçları 17-20 Temmuz'da, çeyrek finaller 21 Temmuzda, yarı finaller 22 Temmuzda, final maçları ise 23 Temmuz'da yapılacak.




DİĞER SPOR HABERLERİ
Fener ısınıyor!: 3-2Seç, beğen, al
İtalyan ligi pis Türkiye temiz!Maniche böyle kaçtı
Kayseri tura yakın: 0-0Trabzonspor 2. yarıda...
Sıradaki gelsin: 66-60Sarı Mayo Oscar Pereiro'ya geçti
Transferler yerindeOnlar cezayı kesti biz...
Kavganın nedeni arsa parasıSchumi ilk cepte
Bursa farklı kazandıA.Gücü berabere
Jupi Diyar'a geldiElazığspor sahipsiz
U-19 yola çıkıyorAilton'a PAF yolu
Barca'ya gidiyorJuve'ye Serie A yolu açık
İlk etapta MandingaEmre'li Newcastle evinde...
S. Moskova 2.30'la çok cazipSpor turu 1
Spor turu 3
PAPATYA
Ayrılığın Ayrılığın ayak sesi
Cansu, Cem'in itirazına rağmen Günsur'un düğününe gidince çiftin...
Hırçın dalgalar arasında...
Bu da 'evlat' aşkı
Sibel'e özgürlük Sulhi'ye otel
Vur başını taşa
Aşkı bile para basıyor
Nihayet 'basın' beni de basın
EKONOMİ
Acısı Acısı bizden çıkacak
Karanlık günler geliyor
Geçtiğimiz ay 13 ilde yaşanan...
KEY müjdesi
İşadamı Anelka
Mecidiyeköy'e yeni alışveriş...
Bakan Unakıtan'a market tepkisi
'Türkiye çekici, yatırıma...
IMF: Enflasyon Ağustos'tan...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
ISTANBUL - Açık 28 C,Açık 19 C
ANKARA - Açık 29 C,Açık 14 C
IZMİR - Açık 34 C,Açık 19 C
ANTALYA - Açık 35 C,Açık 25 C
ADANA - Açık 32 C,Açık 27 C
EKONOMİ
IMKB E: 33.831,690 D:% -3,37
DOLAR S: 1,575 D:% -0,35
EURO S: 1,996 D:% -0,55
GÜNE BAKIŞ
MAGAZİN
GÜNCEL
AKTÜEL
     
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Künye | Ana Sayfa
     
     
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu