Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Ana Sayfa 16 Temmuz 2006

Ejderhaya devam..

Bugün de "ejderha" yı anlatalım.. Yani can almakta affı olmayan eroini.. Hemi de daha 13 yaşında Christina isimli bir Alman kızının ağzından:
"Annemle babam sık sık kavga ederlerdi.. Bir akşam kavga sırasında babam annemi yere yatırıp dövmeye başladı.. Annem banyoya kaçıp kurtulmaya çalışıyordu.. Arkalarından koştum..
Babam onu saçlarından yakalamış, başını küvete sokmaya çalışıyordu.. Annem bir yolunu bulup kurtuldu ve evi terk etti.. Bu olay yaşamımın en korkunç anlarından biriydi.. Ancak annemin tek söz söylemeden evden gitmesini, bizi yalnız bırakmasını hiç bağışlamıyorum..
12 yaşıma gelmiştim.. Göğüslerim belirmişti..
Komik bir biçimde erkeklerle ilgilenmeye başladım.. Onları garip yaratıklar olarak düşünüyordum.. Erkeklerle arkadaş olabilmek için anneme söylemeden bodrumunda diskotek bulunan bir kulübe gitmeye başladım.. Burada nargile ile esrar çekiliyordu.. Bir arkadaşımın evinde ilk kez esrarlı sigarayı denedim.. Bir şeyler olsun diye bekledim.. Zamanla esrar kullanmaya ve bundan haz almaya başladım..
Arkadaşlarımın içinde bir erkek çocuğuyla yakın ilişkiler kurdum.. Hafta içlerinde ve hafta sonlarında esrar içip, esrar partilerine gidiyordum.. O partilerde uyuşturucunun her türü kullanılıyordu..
Çok sıkıntılı olduğum bir gün peş peşe esrarlı sigara ve afyonlu çay içtim.. Çok rahatlamıştım.. Ara sıra afyon kullanmaya başladım..
Arkadaşlar eroin kullanmamı önerdiler.. Eroinden çok korkuyordum.. Ama iğneyle eroin yapmaya saygı duyuyordum..

***

Damardan ilk eroini sokakta, bir tuvalette arkadaşımın yardımıyla yaptım.. Gerçekten bir balyoz indi üstüme.. Ardından köreldim.. Hiçbir şey duymuyor, hiçbir şey düşünemiyordum..
Böylece erkek arkadaşımla aynı düzeye gelmiştik.. Onunla ilişkimiz doruk noktasındaydı..
Tam evli bir çift gibiydik.. Cinsel ilişkimiz yoktu ama onunla bir gün yatacağımdan emindim..
Gerçekle bağlantım kalmamıştı.. Benim için gerçek, gerçek dışıydı.. Beni ne geçmiş, ne de gelecek ilgilendiriyordu.. Planım yoktu, düşlerim vardı.. Bu amaçla istasyon yakınlarında dolaşan erkeklere kendimi satmaya başladım.. Cinsel ilişkide bulunmamak şartıyla her istediklerini yapmaya izin veriyordum.. Eroin tutsaklığı yüzünden daima para bulmak ve kazanmak zorundaydım..
Bu yaşamım 2 yıl sürdü.. Sabah okula gidiyor, öğleden sonra arkadaşlarımla buluşuyordum..
Annem 2 yıl süreyle bu durumu anlamadı.."

Anne
anlatıyor..
Ve Christina'nın annesi konuşuyor....
"Banyoda kan izlerini bulduğum ve Christina'nın kollarına baktığım gün her şeyi anladım..
'Babamın benim eğitimimde yaptığı hataları tekrar etmeyeceğim..' derken, her şeyi hatalı yapmıştım..
Kızım diskoteğe gitmeye başladığında bundan hiç hoşlanmamıştım.. Ancak 'Bütün arkadaşları gidiyor..' diye, ben de babam gibi davranmak istememiştim.. Erkek arkadaşını tanıştırdığında, hoşgörülü davranışımı sürdürdüm.. Kızımın bu yaşta ilk aşkını tanımasını doğal karşıladım..
Okuldan çıktığında telefonla konuşurduk..
Bana okul arkadaşının evine gideceğini, erkek arkadaşıyla buluşacağını söylerdi.. Bunları da anlayışla karşıladım.. Karşı çıkmadım.. Hafta içinde kimi kez arkadaşında kaldığı olurdu..
Söylediğine göre, zaman zaman diskoteği olan bir kulübe de gidiyordu..
Hafta ortası bir akşam eve geç geldi.. Bir arkadaşı için tedavi merkezinde olduğunu söyledi..
Kuşkulandım, korktum.. Bana kendisinin uyuşturucu almadığına dair güvence verdi.. Ancak birlikte yaşadığım erkek, Christina'nın uyuşturucu aldığından emindi.. Ben bu düşüncesine şiddetle karşı çıkıyordum.. Buna karşı kızımı daha sıkı bir denetim altında tutabilmek için kendisinden akşam yemeklerinde evde olmasını istedim.. Dinletemedim.. Onunla başa çıkamıyordum..
Gerçeği anladığımda Ocak ayının sonuydu..
Gerçek korkunçtu.. Banyoya girmek istiyordum, kilitliydi.. Christina içerideydi.. Kapıyı açmıyordu.. O an kesin olarak anladım.. Uzun süre kendi kendimi aldattığımı fark ettim.. Kapıya vurmaya başladım.. Açmak istemiyordu.. Çılgına döndüm.. Bağırdım, yalvardım.. Sonunda hızla banyodan çıktı.. Banyoda isten simsiyah olmuş bir kaşık ve duvarda kann izleri buldum..
Bütün gücüm tükenmişti.. Yanına gittim, ağlıyordu.. Kollarını açtım, iğne yerlerini gördüm..
Gerçeği açıkladı.."

***

2 gündür "ejderha" yı anlatıyorum....
Hani dikkatli olasınız diye..
Fax : 0212 2815840
GÜNCEL
Sahne Sahne canavarın
Trafik canavarı dün fazla mesai yaptı, tam 14 can aldı. Tiyatro...
Cennete gittiler
Çat kapı soygun
Gurbetçi mücadele
Çarpık uygulama
Kelebeklerin ölüm dansı
'Lo lo Tuğba' karakolluk
SPOR
Fener Fener ısınıyor!: 3-2
Sarı-Lacivertliler, Ukrayna 1. Lig ekibi karşısında Tuncay (2) ve...
Seç, beğen, al
İtalyan ligi pis Türkiye temiz!
Maniche böyle kaçtı
Kayseri tura yakın: 0-0
Trabzonspor 2. yarıda açıldı:...
Sıradaki gelsin: 66-60
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
ISTANBUL - Açık 28 C,Açık 19 C
ANKARA - Açık 29 C,Açık 14 C
IZMİR - Açık 34 C,Açık 19 C
ANTALYA - Açık 35 C,Açık 25 C
ADANA - Açık 32 C,Açık 27 C
EKONOMİ
IMKB E: 33.831,690 D:% -3,37
DOLAR S: 1,575 D:% -0,35
EURO S: 1,996 D:% -0,55
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
GÜNCEL
     
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Künye | Ana Sayfa
     
     
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu