Simit salgınından sonra şimdi de meyve suyu salgını başladı. Kadıköy'de açılan bir büfede tüm meyveler taze taze sıkılarak satışı yapılıyor.
***
Rengarenk lezzet
Kadıköy Balık Pazarı'nda açılan bir büfede karaduttan kiviye, kavundan kayısıya kadar tüm meyveler taze sıkılarak satılıyor.
İspanya'daki fuarda görmüş Artık portakal suyunun pabucu dama atıldı! Kadıköylü girişimci Kenan Aydoğdu, İspanya'da bir gıda fuarında gördüğü el değmeden hazırlanan meyve sularını, aynı teknoloji ile İstanbul'da da halkın beğenisine sunmaya başladı. Ancak bu meyve suları alışılmış olanlardan bir hayli farklı! Örneğin karadut, çilek, kiraz, kavun, kayısı gibi meyvelerin suları sıkılarak vatandaşlara hiç tatmadıkları lezzetler sunuluyor. Ve vatandaş da bu müthiş lezzetten vazgeçemiyor. 'ECZACILAR DÜŞMAN OLDU' MEYVELER, sek olarak sıkıldığı gibi kokteyl olarak da servis ediliyor. Örneğin muz-kavun-çilek-süt ve baldan oluşan karışım, en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Meyve sıkacaklarını ithal etmenin kendilerine 100 Bin dolara mal olduğunu belirten Aydoğdu, "Kısa sürede büyük ilgi gördük. Günde 2 kez gelenler oluyor. Yakında taklitlerimiz de çıkar. Ancak eczacılar, vitamin satışlarını düşürdüğümüz gerekçesiyle bizi sevmemeye başladı" diyor.