Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Ana Sayfa 29 Mayıs 2006

Aşk katliamı!

16 yaşındaki kız, evlenmelerini istemeyen babasını 19 yaşındaki sevgilisi ile birlikte öldürme planı yaptı. Plan işledi! Ama, annesi ve ablası da katledildi.



Anne ve ablasını uzaklaştırdı
Ankara'da dehşet! 16 yaşındaki G., evlenmelerine izin vermeyen babasından kurtulmak için sevgilisi 19 yaşındaki Kamil Bayındır ile anlaştı. Ev anahtarını Kamil'e veren G., annesi ve ablasını da alarak gezmeye gitti.

Plan düğün gününe ayarlı!
Kamil, planda belirlenen saatte eve geldi. O sırada, evin bulunduğu apartmanın bahçesinde de düğün vardı. Eve girdi, elindeki bıçakla yalnız olan baba Kadir Kaya'yı delik deşik etti. Gürültüyü kimseler duymadı.

Eve erken dönünce öldüler
Anne Songül, "Eve gidelim" dedi. Evdeki manzarayı görmek istemeyen küçük kız G., "Birazdan geleceğim" dedi, onlarla dönmedi. Anne ile büyük kızı Nurçin eve geldiklerinde, Kamil'le karşılaştı. Panikleyen Kamil, onları da öldürdü!

Evlenebilmek için herkesi öldürdü

İnsanın kanını donduran müthiş plan, evin sağ kalan küçük kızı G.'nin polis tarafından sorgulanmasıyla ortaya çıktı. G., sorguda planı en ince ayrıntısına kadar anlatınca, katliama imza atan sevgilisi Kamil Bayındır da yakalandı.


***

Evladın aşk dehşeti

16'lık kız, evlenmelerine izin vermeyen babasını öldürmek için aşığıyla plan yaptı Ancak bir zamanlama hatası oldu ve babayla birlikte anne ile abla da katledildi!.

Ankara Batıkent'te Kadir Kaya, eşi Songül ve kızları Nurçin Kaya'nın kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bıçaklanarak öldürülmesi olayını aydınlatan polis, film gibi bir cinayet planı ile karşılaştı... İşte o müthiş cinayet planı ve adım adım uygulanışının öyküsü: Batıkent Harb-İş Sitesi'nde oturan Kaya Ailesi'nin 16 yaşındaki küçük kızları G., Batıkent Endüstri Meslek Lisesi'nde okuyan 19 yaşındaki Kamil Bayındır ile birbirlerini deli gibi seviyordu. Genç adam bir süre önce G.'yi babası Kadir Kaya'dan istedi. Ancak, "Asla olamaz" yanıtını aldı.

BABAYA HAİN TUZAK...
Olumsuz yanıt, iki genci umutsuzluğa sürükledi. Günlerce, evlenmelerini engelleyen baba sorununu nasıl aşacaklarını düşünen iki genç, sonunda şeytani bir plan yaparak, Kadir Kaya'dan (63) kurtulmaya karar verdiler. Cinayet planı geçen Cumartesi gününe göre ayarlandı. Mutlaka o gün olmalıydı, çünkü o gün apartmanın bahçesinde düğün vardı. G., evlerinin anahtarını sevgilisi Kamil'e verecek, kendisi ise annesi ve ablasını, "Çok canım sıkıldı, dışarıya çıkıp gezelim" diyerek, evden uzaklaştıracaktı. Kamil, bu boşluktan yararlanarak evde yalnız kalan babayı öldürüp, cinayete soygun süsü verecek, böylece evlenmelerinin önündeki tek engel ortadan kalmış olacaktı. Cumartesi günü plan tıkır tıkır işledi. Evin küçük kızı, annesi ve ablası ile evden ayrıldı. Kamil anahtarla eve girdi ve babayı bıçakla öldürdü. Ancak, ufak bir zamanlama hatası oldu.

ERKEN GELİNCE ÖLDÜLER
G.'
nin isteği ile dışarıda gezmeye çıkan anne Songül Kaya, "Geç oldu, eve gidelim" diyerek geri döndü. G., evin yakınına kadar onlarla yürüdü, evin yakınındaki parkta bir süre daha oyalanma bahanesi ile eve gitmedi. Asıl amacı, babasının kanlı cesediyle karşılaşmamaktı. Anne Songül (61) ve büyük kızı Nurçin (27), her şeyden habersiz eve girdiklerinde, karşılarında elinde kanlı bıçakla Kamil ve yerde cansız yatan baba ile karşılaştılar.

ÇIĞLIKLARINI KİMSE DUYMADI!
Ve ortalık bir anda karıştı. Anne ve kızı bağırıp yardım istediler. Ancak seslerini, bahçedeki düğün yüzünden kimse duymadı. Kaçmak istediler. Yaşanan boğuşma sırasında panikleyen 19 yaşındaki lise öğrencisi genç, elindeki bıçağı rast gele sallamaya başladı. Sesler kesildiğinde ev kan gölüne dönmüştü. Anne ile kızı, uzun süre yardım bekledi. Komşular saatler sonra tesadüfen eve girdiklerinde çok geçti. Hastaneye kaldırılan anne, baba ve kızları artık yaşamıyordu.




DİĞER GÜNCEL HABERLERİ
Mecburen suçluİyi niyetli elçimiz
Canavar uyumadıSabiha Gökçen'de ilk...
Sualtında hokeyKıyafet dededen, hedef 12'den
'Ağla yavrum kazanalım!'Bayan muhtardan seferberlik
Top için ölüyorduÜsteğmenin acı sonu
Kafe fareleriAlo kazıklandım
Protez kulak yapılırDilek'in dileği oldu
Sabah uykusu faydasızEller, sanatta birleşti
Uluslararası sünnetMantara dikkat!
Oltalar yarıştıKatil ekranda!
Türkiye, okulsuz ve işsiz...Aşırı terlemeye dikkat
Boy uzatmak, riskli işBu serinlik terletir
Şekerli milletiz vesselam15 faktörden azı...
Sarımsak tansiyon için...Kavanozdaki cenin krizi!
Mangallara jeton!Mesire cenneti İstanbul
İngilizler bir yana tef...17 yaşındaki turist,...
Gökten bir Van kedisi düştü!Köpekler de ter döktü
Hayalgücünün ödülü bilgisayarOyalı davetiye modası çıktı!
Masalsı mutlulukUçan mücevher!
Piknik keyfi faciayla bittiKabusköy!
Öğrencilerin bıçaklı şakasıGüne Bakış 1
Güne BAKIŞ-1Güne BAKIŞ-2
Güne BAKIŞ-3Güne BAKIŞ-4
EKONOMİ
Türk ekonomisi seçime hazırlıklı 'Türk ekonomisi seçime hazırlıklı'
Seçim ekonomisi yapmadıklarını söyleyen Devlet Bakanı Ali Babacan,...
'Çin bizi zorluyor'
Borcumuza sadığız
'Kur zammı gelebilir'
Arsa rantına fren
'Yoksulluk azaldı'
Vakıfbank KOBİ'lere 0 faizli...
MAGAZİN
İstanbul İstanbul geceleri cıldırdı
Havaların ısınması ve yazlık mekanların açılışıyla eğlence düşkünleri...
Gazeteciliğe merak sardı!
Sunal'ın yeni albümü çıktı...
Frikik ustası iş başında!
Şimdi düet yapmak moda
Konser aşıkları sahnede

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
ISTANBUL - Açık 24 C,Açık 18 C
ANKARA - Par. Bul. 25 C,Açık 9 C
IZMİR - Açık 31 C,Açık 15 C
ANTALYA - Açık 29 C,Açık 18 C
ADANA - Açık 31 C,Açık 19 C
EKONOMİ
IMKB E: 38.593,470 D:% 5,07
DOLAR S: 1,540 D:% 0,00
EURO S: 1,963 D:% -0,15
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
SPOR
GÜNCEL
     
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Ana Sayfa
     
     
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu