Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Ana Sayfa 25 Nisan 2006

Derbi düellosu

Fener-G.Saray arasında savaş çıktı! Fener-G.Saray arasında savaş çıktı!.



ADNAN POLAT: Fenerliler organize şekilde küfretti. Birçok taraftar dayak yedi! Yenseydik herhalde bizi öldüreceklerdi! Kulaklarımla duydum, Fenerli yöneticiler Trabzon'u aşağıladı. Trabzonspor cevabı sahada verecektir!

FENERBAHÇE: Tarihi maçta, herkesin 'hezimet' olarak kabul ettiği bir skorla sahadan ayrılan G.Saray'ın Başkan Yardımcısı'nın açıklamalarını, kınıyoruz. Polat, Fenerbahçe ve Trabzon camiaları arasına nifak tohumu ekmiştir.


***

Resmen savaş

Polat, "Kazansak bizi öldürürlerdi. Yapılanlar terbiyesizlik" derken, Sarı-Lacivertliler, "Trabzon'la ilgili ifademiz olmadı. Suç duyurusunda bulunacağız" açıklaması yaptı..

Kadıköy Vietnam gibi!
Galatasaray ile F.Bahçe arasındaki mücadele saha dışına taştı. Savaş çıkaran ilk demeçler G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Polat'dan gelirken, F.Bahçe de geç saatlerde sert yanıtlar verdi. İlk olarak Adnan Polat şöyle konuştu: "Galip gelsek, Kadıköy'de bizi öldürürlerdi. Sanki Vietnam'a gittik. Yıldırım'ın küfüre karışmayacağı yönündeki açıklamaları talihsizlik. İmam böyle yaparsa, cemaatte bu şekilde davranır! Yapılanlar ilkel ve çağdışıydı. Bu terbiyesizlikte en büyük pay Fenerbahçe Yönetimi'nindir."

'Hoşgeldin' demediler
F.Bahçe'nin futbolundaki yeri, katkısı ve büyüklüğünün inkar edilemez olduğunu belirten Adnan Polat, "Ancak böylesine büyük bir kulübün başındaki yönetimin uygulamaları Türk futboluna yakışmıyor. Rüzgar eken fırtına biçer" diyerek Sarı-Lacivertliler'i gelecek derbi için tehdit etti. F.Bahçe'ye ilk derbide insanlık dersi vermeyi düşündüklerini belirten Polat, F.Bahçe Yönetimi'ni dostluk yemeğine davet etmeyi de ihmal etmedi. Başkan yardımcısı ayrıca, kendilerine 'hoşgeldin' bile denmediğini iddia etti.

Trabzon'u aşağıladılar
Adnan Polat, bu hafta oynanacak Trabzonspor-F.Bahçe maçı öncesi Bordo-Mavililer'i de ilgilendiren açıklamalar yaptı. Derbide Şeref Tribünü'ndeki bazı Fenerbahçeliler'in, Trabzonspor'u aşağıladıklarına belirten Polat, "Trabzonspor camiası, F.Bahçe'ye gereken cevabı sahada verecektir" dedi. Amigoların güvenlik görevlisi yapıldığını söyleyen Polat, "Olacağı budur. Hasan Şaş'a tokat attılar" dedi. Federasyonu ve savcılığı göreve çağıran G.Saray yöneticisi, "F.Bahçe'nin sahası kapatılmalı" ifadesini kullandı.

Fener'e saygı göstermeli
F.Bahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinden geç saatlerde yapılan açıklamada ise, Adnan Polat'ın kınandığı vurgulandı. Yönetimin açıklamasında "Herkes tarafından hezimet kabul edilen bir skorla sahadan ayrılan Galatasaray Kulübünün başkan yardımcısı, futbolcularımızın alın teri ile elde ettiği galibiyet karşısında kendi taraftarına sorumlu bir yönetici olarak nerede yanlış yaptığının hesabını vermeli, özür dilemeli, galibiyeti hak eden kulübümüzün bu başarısına saygı göstermelidir" denildi.

Pankart için üzgünüz
Sarı-Lacivertliler, Polat'ın sözleri hakkında dava açılacağını belirtirken, küfürlü pankart için ise şöyle denildi: "Onlarca saniye gibi kısa bir süre açılan ve derhal müdahale edilerek indirilen pankart sebebi ile son derece üzüntülüyüz. Bunun dışında bir olay olmamıştır. Stat ses sistemi de hiçbir şekilde kullanılmamıştır. Kupa maçında Ali Sami Yen'de başkanımıza ve kulübümüze küfür edilmiş, sahaya yabancı madde yağmıştır. O gün susan bir yöneticinin bugün konuşması samimi kabul edilebilinir mi?."

Nifak tohumları ekti!
Polat'ın Trabzonspor'la ilgili iddialarına da F.Bahçe yönetiminden sert yanıt geldi: "Sayın Polat, iki büyük camia arasında nifak tohumu ekmeyi bile kendi şahsiyetine yakıştırmıştır. Umarız ve dileriz ki Polat'ın bu provakasyonu üzücü hadiselere sebebiyet vermesin. Aksi takdirde yaşanacak en küçük olayda Sayın Polat'ı suça azmettirici olarak kanun önüne çıkaracağımızdan kimsenin şüphesi olmamalıdır. Bugüne kadar Trabzonspor'un en yakın dostu ve destekçisi Fenerbahçe olmuştur."




DİĞER SPOR HABERLERİ
İşte olay anıGerets böldü
Gurbete hücumYakışanı yapalım
Rizeli Fahri Beşiktaş'taCentilmen Trabzon
Bu takımda revizyon şart4 Büyükler PFDK'da
Süper Lig panoramasıSpor turu
Alburak iyi durumda
PAPATYA
ABD'ye ABD'ye uçuyorlar
Mehmet Ali Erbil'in eşi Tuğba Erbil, doğumu Amerika'da yapacak Bir...
Onlara akıl sır ermiyor
Raphaella izdihamı...
'Evlenmek istiyorum'
Yoğurdu bile evde yapıyorum
Yasemin'le biz hiç aşk...
Seray'ın sevinci
EKONOMİ
Faizin Faizin düşmesini şiddetle istiyorum
İş Bankası Genel Müdürü Özince: Kredi kartı faizlerinde düşüş...
Kaçak: 1 milyar $
E-posta çalıyorlar!
Komşularla ticaret arttı
İkramiyeler artıyor
Kotaya inat tesis bitecek
Garanti'ye kredi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
ISTANBUL - Par. Bul. 16 C,Açık 11 C
ANKARA - Par. Bul. 16 C,Yağmur 4 C
IZMİR - Açık 23 C,Açık 11 C
ANTALYA - Açık 20 C,Açık 13 C
ADANA - Yağmur 18 C,Par. Bul. 13 C
EKONOMİ
IMKB E: 44.419,190 D:% 1,25
DOLAR S: 1,326 D:% -0,23
EURO S: 1,640 D:% 0,12
GÜNE BAKIŞ
MAGAZİN
GÜNCEL
AKTÜEL
     
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Ana Sayfa
     
     
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu