Devrim Saltoğlu, tam bir yemek sihirbazı... Devrim'in yaptığı yemeğin tadına doyulmuyor.
Rol aldığı "Asmalı Konak" dizisiyle yıldızı parlayan Devrim Saltoğlu, ya da nam-ı diğer Seyhan Ağa, meğer oyunculuk dışında yemek konusunda hayli yetenekliymiş. "Tat" konusunda çok hassas olan Devrim, yediği yemeğin içinde ne olduğunu hemen ayırt edebilecek kadar bu konuda usta. Öyle ki, mutfağa girdiğinde evde on kişi bile olsa çak seri hareket ederek harika sofralar hazırlayabiliyor. Saltoğlu aslında yemek yapmaya Ankara'da İtalyan Dili ve Edebiyatı okuduğu yıllarda, ilk kez yalnız yaşamaya başladığı dönemde alışmış. Ve, "Herşeyi bir kere yapacağım ama tam yapacağım" hedefiyle evde denemediği yemek kalmamış. Buna gecenin bir yarısı pide açmaktan, kazandibi yapmaya kadar pek çok şey dahil.
KAHVALTIDA 'MIHLAMA' Yakışıklı oyuncunun en sevdiği yemek dolma olsa da Trabzonlu olduğu için Karadeniz yemeklerinin yeri bambaşka. Hatta haftasonu evinde dostlarıyla kahvaltı keyfi yaparken onlara "Kuymak" ve "Mıhlama" gibi yerel tatlar hazırlamayı ihmal etmiyor. Devrim'in planları arasında bir restoran açmak bile var. Yemeği yapmak kadar sunumuna da dikkat eden Devrim'den iddiasını kanıtlayacak lezzet önerileri...