Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Ana Sayfa 01 Temmuz 2005

Cinsel mutluluk rehberi



Kuşkusuz cevabı en çok merak edilen sorulardan biri bu... Dünyanın önde gelen uzmanları, 'Cinsel Mutluluk Rehberi' adlı çalışmada bunun cevabını aradı. Ortaya çıkan sonuçlar oldukça ilginç...

***

Erkekler ne ister?

Birçok kadına göre, erkekler cinsel yönden kolaylıkla mutlu edilebilir. Bu doğru bilinen ama son derece yanlış bir düşüncedir. "Cinsel Mutluluk Rehberi" adlı çalışma, bu konuda önemli araştırmalara imza attı. "Erkekler birkaç öpüşmeden ve aşk oyunundan sonra orgazm olur" mantığıyla hareket eden kadınların işi oldukça zor. Hatta bu düşünce birçok kadının, erkekleri kıskanmasına neden olur. Erkekler için de cinsel birleşme öncesi aşk oyunları çok önemlidir. Sevişmenin başarısı orgazm sayısı ile değil, getirdiği tatmin ve mutlulukla ölçülür.

AŞK OYUNLARI VE İYİ İLETİŞİM
Birleşme öncesinde 2 kişi arasındaki iletişimin, ortamın, sevginin ve aşk oyunalarının yetersizliği, mutsuz bir ilişkinin başlangıcıdır. Sevişme ve cinsel birleşme yalnızca bedensel ihtiyaçları değil, duygusal ihtiyaçları da karşılamalıdır. Erkek de en az kadın kadar beğenildiğini, sevildiğini, istendiğini bilmek ister. Bazı kasların, cinsellikte çok önemli olduğunu belirten uzmanların bazı önerileri şöyle:

Aktif olmanın önemi
Her kadın bir erkeğin dikkatini nasıl çekeceğini, gizli zevkler vaat etmesini, isteğini belli etmesini, davranışlarıyla umut vermesini bilir. Ama sadece bir erkeği elde etmek istediğinde ya da bir başka kadınla rekabet ettiğinde bu davranışları uygular. Çok güzel bir kadınla yatmaya heveslenip de hevesi kursağında kalan erkekler çoktur. Bu yüzden, kadının da aktif olarak sevişmeye katılması, hevesli olması ve sevgi göstermesi gereklidir erkek için.

Onu baştan çıkartın...
Erkekler de tıpkı kadınlar gibi arada sırada da olsa baştan çıkarılmak isterler. Bir erkeği tanımak demek onu nelerin uyardığını bilmek demektir. Gidip onun vücuduna dokunmak, karşısında çekici biçimde soyunmak, arzu dolu bakmak, sevgi dolu sözler söylemek ya da bir sürü başka şey cinsel heyecan uyandırabilir onda. Erkeğinizin erojen bölgeleri keşfedin. Bunu başarırsanız, monotonluk biter.

PC kaslar...
Bu kaslar belkemiğinden başlayıp pubik bölgeye kadar uzanan vajinal bölgeyi ve anüsü de kapsayan bir bölgeye dağılmıştır. Orgazm anında çalışan bu kasların güçlü olması alacağınız zevki de doğru orantılı olarak etkiler. PC kaslarını geliştirmek için sırt üstü uzanın ve dizlerinizi kırın. Yerde olabildiğince düz bir şekil alın. Kaslarınızı yavaşça 3 kez sıkın, sonra kendinizi bırakın. Bu hareketi alışma evresinden sonra 10 kez daha deneyin ve günde 2 kere uygulayın. Bu hareketi, otururken ya da ayaktayken de yapabilirsiniz. Bu kasları kullanarak seksten daha fazla zevk alabilirsiniz.

Destek kasları
ABD'li uzmanlar, mutlu bir cinlsellik için bilinçli beslenmenin çok önemli olduğunu belirtiyor. Çinkonun canlandırıcı bir özelliği olması nedeniyle, bu minareli içeren besinler sıklıkla kullanılmalı. Günde 1 bardak kahve sizin için mükemmeldir. Deniz ürünleri ve makarnanın cinsel hayat için mükemmel besin maddeleri olduğu kanıtlandı. Yeşil sebzeleri asla masanızdan eksik etmeyin. Bunlar rahime destek veren kaslardır. Bu kasları çalıştırarak orgazmdan daha çok zevk alabilirsiniz. Eğer bu kasları kontrol ederseniz, çok daha mutlu bir cinsel birlikteliğin kapısını aralarsınız. Bu kasları bisiklet çevirme pozisyonuna gelip ve yere sıkıca basarak çalıştırabilirsiniz. Bu pozisyon rahminizin vajina duvarlarının ters yönünde hareket etmesini sağlar. Eğer birinci denemede hiçbir şey hissetmiyorsanız hemen pes etmeyin, denemeler devam ettikçe hissettiğinizi göreceksiniz. ABD'li uzmanlara göre, bu kasların önemi oldukça büyük.

Doğru nefes alma...
s Cinsel ilişki sırasında düzenli nefes alıp vermek çok önemlidir. Nefesinizi uzun süre tutuyorsanız zevk almanız güçleşir. Eğer orgazm olma sorunu yaşıyorsanız bu nefes almayı bilmemenizden kaynaklanıyor olabilir. Çoğu kişi orgazm olamadan yorulduğunu hisseder. Bunu önlemek için doğru nefes almayı öğrenmek gerekir. Diyafram nefesi almak ve nefesinizi düzenlemek için sırt üstü uzanarak elinizi karnınızın üzerine koyun. Ağzınızdan yavaşça nefes verin, sonra nefes vermeyi hızlandırın. Bunları yaparken elinizin karnınızın üzerinde iniş çıkışlarını hissediyor olmalısınız. Şeklinizi bozmadan 2-3 kere derin nefes alıp verin...




DİĞER GÜNCEL HABERLERİ
Metro-pehlivanDoğru adres Kenya'dan döndü
BİG sanatçılar geliyor!'Kucu kucu' kavgası
Doğru sözlü hastane!Elif'in içki öfkesi
Tek kollu sürücü ölümden döndüGeride tek Hakkı kaldı
Koyun soyu tehlikedeŞaziye plajda!
Müdür Bey unutmuş!Sabrın sonu mutluluk
Acıların babasıAkıl hastalığı kurtardı!
Cenazeye özel araç!'Cep'i uzaktan sev
Guinness rekorlarıGüne bakış
Güne bakışGüne bakış..
Güne bakış....Güne bakış...
Vatandaş yazıyor
EKONOMİ
Torpilli Torpilli ödeme yok
Bankacılık Yasası görüşülürken CHP'liler sürpriz bir önergeyi yasaya...
Bu fırsat kaçmaz
Hamam tasından zirveye
'Giyimkent, 25 kat...
Tüzmen suçluyu buldu!
Taliplisi arttı!
Erdoğan: El koymaya müdahale...
MAGAZİN
Kadınlardan Kadınlardan köşe bucak kaçıyor
Nejat İşler deyince tüm bayanların kalbi bir 'hop' ediyor. Fizik var,...
Hisar'a yıldız yağmuru var
Seçkin daldan dala...
Güzelliğinden emin
Sevgililerin tatil keyfi
Zehra, Helin'e emanet...
Hollywood'un süper sıkları
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
ISTANBUL - Açık 28 C,Açık 22 C
ANKARA - Par. Bul. 29 C,Par. Bul. 13 C
IZMİR - Açık 34 C,Açık 17 C
ANTALYA - Açık 29 C,Açık 20 C
ADANA - Par. Bul. 28 C,Par. Bul. 22 C
EKONOMİ
IMKB E: 26.957,320 D:% -0,66
DOLAR S: 1,337 D:% -0,56
EURO S: 1,615 D:% -0,40
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
SPOR
GÜNCEL
     
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Ana Sayfa
     
     
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu