Kağıt Kebabı Hazırlanışı: Küp küp doğradığınız patatesleri, küçük doğradığınız havuçları, eti, sıvı yağı, arpacık soğanlarını, karabiber ve suda eritilmiş domates salçasını karıştırın. Bezelyeniz konserve ise en son onu da karıştırın. Sonra bir fırın poşetinin içine unu dökün, poşetin ağzını kapatarak, un poşetin her yerine dağılacak şekilde çalkalayın. Karışıma 1 tutam tuz ekleyip, poşete doldurun ve ağzını bağlayın. Poşetin içi hava dolduğundan bıçakla poşete 4-5 küçük delik açıp, 220 derecede 45 dakika pişirin. MALZEMELER (4 kişilik) * 700 gr küçük doğranmış et * 6-7 adet arpacık soğanı * 3 adet orta boy havuç * 4 adet orta boy patates * Yarım kg bezelye * 1 yemek kaşığı domates salçası * Yarım çay bardağı sıvı yağ * Karabiber, tuz * 1 yemek kaşığı un
*** Çilekli Tavukgöğsü Hazırlanışı: Margarini ve unu kavurun. Daha sonra şekeri ve sütü yavaş yavaş ilave ederek, kaynayıncaya kadar sürekli karıştırıp ocaktan alın. 25 dakika kadar mikserle çırpın. Vanilyayı ekleyin ve 5 dakika kadar daha çırpın. Üstü için: Çilekleri makineden geçirerek ezin ve içine şeker ekleyerek pişirin. Bu sırada 1 çorba kaşığı nişastayı sulandırıp eritin, yavaş yavaş karıştırarak çileğe ekleyin. Kaynadıktan sonra bu karışımı tavuk göğsünün üzerine dökün, soğumaya bırakın. MALZEMELER (8 kişilik) * Yarım paket margarin * 3 fincan un, 1 litre süt * 8 yemek kaşığı şeker * 1 paket vanilya * Üstü için: Yarım kg çilek * 2.5 yemek kaşığı şeker * 1 çorba kaşığı nişasta