Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Yaşam | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Ana Sayfa 07 Temmuz 2004

Vatandaş Yazıyor



Elektrik kesintisi vatandaşı bıktırdı
Ben, İstanbul-Gaziosmanpaşa'da oturuyorum. Çukurçeşme Caddesi No: 39'da sürekli tekrarlayan ve 3-4 gündür çözülemeyen elektrik kesintisinden bıktık artık. İlçenin tam merkezinde ve sadece bizim binada olan bu arıza, artık canımıza tak etti. Kışın donmaktan, yazın buzdolabındaki yiyeceklerin ziyan olmasından bıktık.
'MAĞDUR EDİLİYORUZ'
Defalarca durumu bildirdiğimiz ve yardım istediğimiz halde, hala sorunumuza çözüm bulunamadı. Çok kolay bir şekilde giderilebilecek bir problem için günlerdir mağdur ediliyoruz. İstanbul' İstanbul'un göbeğinde, elektriksiz bir şekilde yaşamaya çalışıyoruz. Yetkililerden acilen bir çözüm bekliyoruz. (Engin Mavigöz)

TRAFİK ÇİLESİ BİTECEK...
Dünkü yazımda, Bahçelievler'den yazan bir okurumun şikayetlerine yer vermiştim. Okurum, Evlendirme Dairesi önündeki trafik yoğunluğundan dert yanmıştı. Bu yazı üzerine, Bahçelievler Belediyesi'nden bir açıklama geldi. Aynen aktarıyorum: "Otopark alanı bölgede yok denilecek kadar azdır ve mevcut otoparkımız da, alanın geniş olmaması nedeniyle ihtiyaca yeteri kadar cevap verememektedir. Ayrıca Evlendirme Memurluğu'muzda nikah merasimlerinin yaz mevsimi nedeniyle 15 dakikada bir kıyılması da, söz konusu civardaki trafik akışını olumsuz yönde etkilemektedir. Bu sorunlara rağmen, trafiğin hızlı akması için gerekli önlemler de alınacaktır."

'Ziraat Bankası'nın dikkatine...'
Nema ödemeleri, belirli tarihlere ve numara sıralamasına göre yapıldı. Verilen tarihlerin bitiminde de numaramızın son rakamı ne olursa olsun istediğimiz zaman Ziraat Bankası'na gidip paramızı alabileceğimiz ifade edildi. Ancak şimdi bankaya gittiğimizde her şubenin ödeme yapmadığını söylüyorlar. Bizi kilometrelerce uzaktaki bir bankaya yönlendiriyorlar. Oraya gittiğimizde ise sırada 150 kişi olduğu söyleniyor. Örneğin Kocamustafapaşa ve Ulus Ziraat Bankası, artık nema ödemesi yapmıyor. Başka bir ilçedeki bankaya gitmek de oldukça zor oluyor. (N.B.)

'Ek kontörün faizi mi var?'
Biliyorsunuz, Turkcell, Hazır Kart aboneleri için ek kontör hizmeti başlattı. Kontörünüz bitse bile, konuşmaya devam ediyorsunuz. Sonra yeni kontör yüklerken, ek konuşmalarınız buradan düşülüyor. Ama ne hikmetse, bu kontörler düşülürken hep 10 kontör olarak düşülüyor. Diyelim ki size 5 kontör fazladan verildi. Bu, telefonda zaten (-5) olarak görünüyor. Siz yeni kontör yüklediğinizde, 5 yerine 10 kontorünüz siliniyor. Bu fazla kontörleri kim alıyor merak ediyoruz. Milyonlarca abone düşünüldüğünde, elde edilen fazla kontörün hesabını siz yapın artık. Turkcell yetkililerinin bu durumdan haberi var mı? (Mağdur bir abone-İstanbul)

'BİR ŞANS DAHA...'
BİZLER, Bahçelievler Erkan Avcı Teknik Lisesi 1. sınıf öğrencileriyiz. Not yükseltme sınavının tarihini yanlış aldığımız için sınavları kaçırdık. Bu nedenle sınıfta kalacağız. Bize bir şans daha verilmesini istiyoruz. Boşu boşuna 1 yılımız kaybolacak. Yetkililerin mağduriyetimizi görmesini ve derdimize derman olmasını bekliyoruz. (Bir grup öğrenci)

'Dilenciler kaza yaptırıyor'
Zincirlikuyu'daki ve Mecidiyeköy'deki trafik ışıklarında, dilenciler ve mendil satan çocuklar bekliyor. Bunlar, genellikle de çok ısrarcı oluyorlar. Özellikle de çocuklar araçların camlarına asılıyor, hızla gelen araçların birdenbire önüne atlıyor. Kazaya bile neden oluyorlar. Ancak yetkililer bu sorunu nedense görmezlikten geliyor. Dilencilerin ve çocukların trafik ışıklarda beklemeleri mutlaka engellenmeli. (İsmi saklı)


Hazırlayan: Esra Boğazlıyan

DİĞER GÜNCEL HABERLERİ
Sıkıysa 'gecekondur'İnanılmaz ölüm
Düğüne özel besteAşçılar Anıtkabir'de
Duygusal rockçılarSerinlemeyi abartmayalım
Doktorlar da yanılır!Alarmlı çocuk bezi!
Jeotermal su parkıÜrgüp'e galoş şartı
Kaza yapınca öldürüldüPolisi vuran hırsız yaka...
Meydan savaşı gibi...'Sınıfta kaldın' şakası...
Truva Atı'nı, keserle...Cankurtaran fareler
Bağımlıya ceza yerine tedaviNATO gazilerinden suç...
Naklen intihar eylemiGünün Öyküsü
Güne BAKIŞGüne BAKIŞ..
Güne BAKIŞ...
EKONOMİ
Yeni Yeni program geliyor
Başbakan Erdoğan, açıkladı: 3 yıllık yeni bir program hazırlıyoruz!...
Ek ücret komedisi
Petrol fiyatı 40 dolara dayandı
Hazine itfasından fazla...
'Rusya stratejik ortağımız'
'Gelmekte geç kaldık'
Bolayırlı, Varan Yönetim...
YAŞAM
Gülben, Gülben, Hülya'yı yedi
Sanat dünyasında ırmakların yönü değişti. Hatalarını sevap gibi...
Reina'da renkli gece
Hayalleri gerçekleşiyor
Mısırı görünce dayanamadı
Mavi tutkunuMavi tutkunu
Yanık tenli güzel
Arabayı da silikonu da...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
ISTANBUL - Par. Bul. 27 C,Par. Bul. 19 C
ANKARA - Par. Bul. 30 C,Par. Bul. 11 C
IZMİR - Par. Bul. 38 C,Par. Bul. 19 C
ANTALYA - Açık 34 C,Açık 22 C
ADANA - Par. Bul. 35 C,Par. Bul. 25 C
EKONOMİ
IMKB E: 18,297 D:% 0.32
DOLAR S: 1,445,000 D:% 0.14
EURO S: 1,785,000 D:% 0.85
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
SPOR
GÜNCEL
     
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Yaşam | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Ana Sayfa
     
     
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm haklari saklidir.
MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S.